Søndag den 3. oktober (tysk enhedsdag) EKSTRA ÅBEN (12: 00-16: 00)

Jaguar SS 100 replika

49,950€

✔ Køb sikkert online ✔ Verdensomspændende levering til din dør ✔ NU gratis opbevaring og betal senere
Jaguar SS 100 replika sælges
  • Se alle fotos
  • 360 udenfor
  • 360 interiør
  • Video præsentation

Jaguar SS 100 kopi | Meget god stand | 1973

Højdepunkter:

- Meget sjælden
- Kopi baseret på Jaguar SS 100
- Vedligeholdelseshistorik er kendt
- Kitcar baseret på en Volkswagen Beetle
- Original konstruktionstegning og instruktionsbog til stede

Jaguar SS 100 replika sælges
Leder du efter en unik og eksklusiv klassisk bil? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi tilbyder denne smukke og meget sjældne til salg Jaguar SS 100 replika. Det Jaguar SS 100 er en meget populær klassiker og ifølge nogle af de smukkeste førkrigs sportsbiler, der nogensinde er lavet. Lige så smuk som Jaguar SS 100 er, der er ikke mange tilbage. Hvis du overhovedet kan finde en, er den ofte uoverkommelig for de fleste mennesker. Modellen er så eksklusiv, at folk begyndte at lede efter andre måder at nyde denne britiske klassiske bil. Svaret på dette: en replika kitcar!

Firmaet Antique & Classic Automotive Inc. fra New York reagerede på dette ved at bygge forskellige populære kitcars i 70'erne og 80'erne. Deres top i serien var Jaguar SS 100 replika, som tilbydes her. På trods af hård konkurrence fra forskellige kitcar -bygherrer, stod Antique & Classic Automotive Inc. øverst på 30'erne kitcar -markedet hele tiden. Kun et begrænset antal Jaguar SS 100 -kopier er blevet bygget af dette firma, og det bliver sværere og sværere at finde en god.

Jaguar SS 100 replika i meget god stand til salg
Jaguar SS 100 Replica, som vi tilbyder til salg her, er i meget god stand. Den imponerende krom ser fantastisk ud på British Racing Green. Det brune interiør og trærat afslutter det helt og giver det et stilfuldt udseende. Denne kopi af Jaguar SS 100 kommer fra en sand entusiast, der altid har vedligeholdt den klassiske bil godt. Den komplette vedligeholdelseshistorik kendes og registreres på fakturaer. Selv den originale konstruktionstegning og den originale konstruktionsvejledning er stadig til stede med dette unikke udseende.

Vil du købe en Jaguar SS 100 replika?
Leder du efter en Jaguar SS 100 replika? Efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side, eller ring til os direkte på +31 416 751 393. Vores salgsmedarbejdere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: v8006
  • Make: Jaguar
  • Model: SS 100
  • År: 1973
RING TIL oS   +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
   

* Krævede felter

Leder du efter en Jaguar?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din Jaguar!

Har du en Jaguar og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler at tilføje til vores lager.

Kontakt