30. maj (Corpus Christi) SHOWROOM ÅBENT - Søndag 2. juni BILER & KAFFE og SHOWROOM EKSTRA ÅBENT (10:00-14:00)

Hvad er en klassisk biltur?

Hvem kan ikke lide at tage på ferie og rejse rundt. Fordelen ved en klassisk biltur er, at du har al frihed til at tage hen, hvor du vil, og du kan også selv udfylde hele din rejse. Det, der gør en roadtrip endnu sjovere, er at gøre det med en speciel bil, som f.eks. en klassisk bil.

At lave en klassisk biltur er en unik oplevelse for mange bilentusiaster. Du skal på roadtrip med din egen klassiske bil eller en klassisk bil, som du har lejet, som du ofte selv kan sammensætte. Den ene vil køre langs den italienske kyst i en klassisk Alfa Romeo og den anden foretrækker at gå i bjergene i en klassisk Mercedes-Benz. Det fantastiske ved en klassisk biltur er, at du selv kan bestemme, hvordan din rute skal se ud, og du kan vælge at tage denne tur alene eller sammen med vennerne.

Hvornår tager du på en klassisk biltur?

Har du en passion for klassiske biler og kan du godt lide at rejse i din klassiske bil, kan du kombinere dette med en ferie i udlandet. Dette kan selvfølgelig gøres selv, men også sammen med venner og familie. For hvor er det dejligt at nyde den klassiske bilhobby sammen under en skøn rejse. Det fantastiske er, at du ofte selv kan sammensætte din rejse og dermed skræddersy alle aspekter af rejsen efter dine ønsker.

Hvad koster en klassisk biltur?

Priserne på en organiseret klassisk biltur varierer fra rejseselskab til rejseselskab. Antallet af dage, ruten, opholdsstedet og den bil, du ønsker at tage turen med, spiller en rolle for prisen. Der er altid en klassisk biltur, der matcher dine ønsker og budget. Orienter dig derfor godt og sammenlign også de forskellige muligheder, som klassiske bilrejseselskaber tilbyder.

Sammensæt din egen klassiske bil-roadtrip

Udover at køre en organiseret tur, kan du også vælge selv at kortlægge din rute. Du sparer også på omkostningerne, fordi du kun betaler for dine overnatninger og mad og drikke. Du har derfor frihed til at bestemme, hvornår du tager afsted, for eksempel om vejrudsigten er god. Du skal ikke tage højde for noget, og du kan sammensætte den perfekte roadtrip til dig.

Klassiske bilruter online

Hvis du har problemer med at tegne en rute, når du sammensætter din egen klassiske bilrejse, er der efterhånden utallige ruter at finde online. Disse ruter er ofte sammensat eller anbefalet af andre entusiaster. En beskrivelse tilføjes ofte til disse ruter med alt, hvad der er at se og gøre undervejs. På denne måde bevarer du friheden til at gøre alt i dit eget tempo og ikke være bundet til en organiseret tur, men du får inspiration til at bestemme ruten.

Hvad skal jeg være opmærksom på under en klassisk biltur?

Hvis du ikke ejer en klassisk bil, betyder det ikke, at du ikke kan tage på en klassisk biltur. Der er forskellige udbydere, hvor du kan bestille en rejse inklusive transport. Omkostningerne ved at leje en klassisk bil varierer fra udlejningsfirma. Når du lejer, skal du være opmærksom på betingelserne og altid læse det med småt.

Inden afgang skal du finde ud af, hvad du kan støde på undervejs, så du ikke bliver mødt af overraskelser. Under rejsen kan du nyde de smukke veje og den fantastiske lyd fra den klassiske bil i baggrunden.

Hvem tilbyder klassiske bilture?

Der er forskellige organisationer, der tilbyder klassiske bilrejser, lige fra store rejseorganisationer til mindre selskaber, der har specialiseret sig i at rejse med klassiske biler.

Nogle eksempler på rejseselskaber i England, der tilbyder klassiske bilture er: