Køb sikkert online | Levering til din dør | Mulighed for bytte
  • Gå tilbage til oversigt

Leder du efter klassiske bildele? Her finder du alt hvad du behøver at vide!

Hvis du er i besiddelse af en klassisk bil, eller hvis du undertiden pusler med den, har du utvivlsomt brug for dele. Men at købe klassiske bildele undervurderes ofte. Med alle de tilgængelige ressourcer og kanaler i dag kan dette undertiden forårsage forvirring. For at give dig som en klassisk bilentusiast den bedst mulige service har E&R Classics skabt et ægte miljø for klassiske bildele. På denne side giver vi en detaljeret forklaring på verdenen af ​​klassiske bildele og alt, hvad der følger med.

Hvornår køber du klassiske bildele?

Dele til din elskede klassiker, som selvfølgelig er meget vigtige for at holde din stolte besiddelse i top stand. Ligesom en ny bil skal en klassisk bil også vedligeholdes ordentligt. Naturligvis afhænger det af, hvor intensivt og på hvilken måde du bruger din klassiker. Bruger du det til en kort køretur, eller vil du køre sammenkomster med det? Skal klassikeren optræde og være i stand til at køre hurtigt, eller går du på en stille tur med en klub et par gange om året? Dette er alt, hvad du skal huske på, når du leder efter klassiske bildele.

Hvor kan jeg finde klassiske bilreservedele?

Klassiske bilentusiaster nyder ofte at skure messer på udkig efter den manglende del. I dette tilfælde er der adskillige klassiske bilbegivenheder og messer, hvor du foruden at se smukke klassikere også kan købe nye og brugte dele. Men det kan også bare ske, at du vil køre i weekenden, og at en del lige er brudt. På sådanne tidspunkter vil du ofte begynde at lede efter dele online. I dag er der adskillige webbutikker med specialister, der fokuserer udelukkende på gammeldags i alt.

Hvor meget koster klassiske bildele?

Prisen på klassiske bildele kan variere meget. For eksempel har du en Volkswagen Beetle, hvor der er skabt millioner, eller kører du en eksklusiv Austin Healey. Du kan forestille dig, at dele til en VW Beetle er meget lettere at få og derfor har en anden pris end delene til en Austin Healey. Når du bestiller klassiske bildele online, kan du nemt sammenligne forskellige udbydere og vurdere dem på forholdet mellem pris og kvalitet. Hvis du vælger brugte klassiske bildele med mindre brugsspor, kan dette også gøre en forskel i prisen.

Hvilken type klassiske bildele er tilgængelige?

Intet klassisk bilmærke er det samme. Nogle klassikere er teknisk mindre komplekse end andre. Eksempler på dele kan omfatte pakninger, bremseskiver, bremseklodser, vandpumpe, radiator og mere. Du kan også tænke på optiske dele som dekorative strimler, spejle, kofangere og for eksempel vinduer. Så er der en forskel i mærke-specifikke dele eller universelle dele. Tænk for eksempel på universelle brændstofsystemer, visse lamper eller andre ting.

Til hvilke mærker af klassiske biler er dele tilgængelige?

Dele fås til alle mærker af klassiske biler. Fra eksklusive mærker som f.eks Jaguar E Type, Austin Healey eller Rolls Royce til dele til en Mini, VW Beetle, MGB eller Triumph Spitfire. I betragtning af den klassiske bilhobbys store popularitet, fås dele til alle mærker og typer. Med alle webshops derude i dag, bliver det lettere og lettere at bestille klassiske bildele.

Hvordan køber jeg dele til min klassiske bil?

At købe dele kan ske på forskellige måder: på stedet hos en klassisk bilspecialist, på en messe eller under en begivenhed. Fordelen ved dette er, at du kan stille spørgsmål om produkterne på stedet og forhandle prisen. I de fleste tilfælde sker køb af dele i dag online. Du kan nemt filtrere efter mærke og type klassisk bil og de dele, du har brug for, i en webshop for klassiske bildele. Du kan undersøge hjemmefra, sammenligne specialister og derefter få delene leveret til dit hjem.

Kan jeg udskifte dele af min klassiske bil selv?

Tinkering med klassiske biler er ofte en stor del af hobbyen. Der er endda nogle entusiaster, der selv udfører komplette restaureringer. Ikke alle er dog lige så praktiske, hvorfor det er godt at på forhånd overveje, om du selv kan udskifte delene, eller hvis du outsourcer dette til en specialist. Ofte er der adskillige instruktionsvideoer og artikler online om udførelse af mindre vedligeholdelse såsom udskiftning af olie eller et nyt lys. Ved mere komplicerede opgaver som f.eks. Udskiftning af bremseskiver er det ofte bedre at lade en specialist gøre det.

Nye eller brugte klassiske bildele

Når du køber klassiske bildele, har du nogle gange valget mellem nye eller brugte dele. Forbrugsdele som slanger, pakninger og gummi er ofte nye. For eksempel, hvis du leder efter en istandsat gearkasse til din British Classic-bil, vil du ofte ende med brugte klassiske bildele, simpelthen fordi der ikke er lavet nye klassiske bildele fra visse mærker. Når du køber brugte reservedele, skal du altid undersøge deres historie nøje. Brugte dele kan ofte være lige så gode som nye dele, så længe de ikke er beskadigede.

Dele til amerikanske, europæiske eller britiske klassikere

Ud over forskellige mærker og typer klassikere er der også stor forskel på dele, hvad enten det er en amerikansk, europæisk eller engelsk klassisk bil. Nogle lande har simpelthen et mindre ry for kvalitet end andre. Og husk også, at der anvendes forskellige måleenheder pr. Land. For eksempel måler nogle mærker med tommer og andre med centimeter. Det kan ske, at du bestiller dele, der ikke passer til dine værktøjer.

Er du klar til at bestille klassiske bildele?

Hos E&R Classics gør vi alt, hvad vi kan for at vedligeholde den klassiske bilhobby så godt som muligt. Vi håber derfor, at du efter at have læst disse oplysninger er fuldt ud klar over alt, hvad der har at gøre med klassiske bildele.

Oversigt over forskellige specialister i klassiske bildele

Nedenfor har vi lavet en oversigt over de mest almindelige klassiske bilmærker. Når du klikker på en af ​​brandlogoerne, føres du til en side med alle oplysninger om dele af dette mærke og tilhørende typer. Vi introducerer dig også til en række udbydere, der er fuldt specialiserede i det relevante brand.