30. maj (Corpus Christi) SHOWROOM ÅBENT - Søndag 2. juni BILER & KAFFE og SHOWROOM EKSTRA ÅBENT (10:00-14:00)

Sælger du din klassiske bil?

Salg, køb og forsendelse af klassiske biler

Du vil gerne sælge din klassiske bil eller oldtimer, men du vil ikke beskæftige dig med fremmede lige uden for døren, de indgående telefonopkald, seere, men ingen købere og bare besværet generelt. Eller måske har du bare ikke haft held endnu at sælge din klassiske bil. E & R Classics giver løsningen, når det gælder salg af din klassiske bil. Vi er specialiserede i indkøb, salg og forsendelse af oldtimere og klassiske biler.

Forsendelsesaftale

UDFYLD SKEMA NEDEN FOR AT TILBYDE DIN BIL.

0031 641 269 957

Kontakt specifikationer

Bilspecifikationer

* Krævede felter

Køb af din klassiske bil

På grund af vores hurtigt skiftende beholdning leder vi konstant efter interessante klassiske biler at købe. Hvis du er interesseret i at tilbyde din klassiske bil eller klassiske bilkollektion, skal du udfylde denne formular. Vi kontakter dig altid tilbage.

Forsendelsessalg af din klassiske bil er helt GRATIS!

Vi sælger din klassiske bil til dig. Du betaler ikke noget gebyr! Bekvemmeligheden og fordelene:

 1. Ledig plads i din garage / opbevaring.
 2. Din klassiske bil opbevares sikkert og tørt i vores showroom.
 3. Alt hvad du skal gøre er at bringe din bil til os, uden yderligere besvær. Eventuelt kan vi også hente bilen hos dig mod et gebyr.
 4. Du driver forretning med et officielt certificeret firma (RDW).
 5. Din bil vil blive tilbudt på markedet på en professionel måde af klassiske bilentusiaster.
 6. Købere kan handle i deres bil på din klassiske bil hos E & R Classics. Erfaringen viser, at mange kunder er villige til at handle i deres bil, hvilket i de fleste tilfælde er ret vanskeligt for enkeltpersoner. Denne mulighed øger chancerne med 60% for, at din klassiske bil bliver solgt. 
 7. Den administrative proces og den økonomiske løsning afvikles korrekt af E & R Classics.
 8. Vigtigst er det, at du får gavn af vores omfattende netværk af internationale forretningsforbindelser og reklamer både online og i magasiner overalt i Europa.

Hvorfor sælger jeg min bil gennem E & R Classics i stedet for at sælge den selv?

Hver klassisk bil er unik. Vi som specialister ved nøjagtigt, hvordan vi kan tilbyde din bil og endnu vigtigere, til hvem. Det kan være, at din bil i dit land ikke er så populær, men er endnu mere populær i udlandet. Vi ved alt om dette takket være vores mange års erfaring som en klassisk bilhandler. Det er velkendt, at salgscyklussen for en klassisk bil kan være lang. Du behøver ikke bekymre dig om reklame, salg, kommunikation med mulige købere, aftaler og irritation af tomme løfter fra kommende købere, vi tager os af alt dette! Vi tager os også af den økonomiske afvikling og licenshåndteringen uden omkostninger. Ved at sælge din klassiske bil gennem E & R Classics, er der en 90% chance for, at din bil vil blive solgt inden for 9 måneder.

Hvordan virker det?

 1. Lever din bil i ren og poleret stand til vores showroom i Waalwijk. Eventuelt kan vi også hente bilen hos dig og få den renset og poleret med en professionel bilvask (omkostningerne er på din regning). Medtag alle historiske dokumenter sammen med bilen.
 2. Vores specialist kontrollerer bilen, og sammen med dig bestemmer vi værdien.
 3. Når begge parter kommer til enighed, udfyldes en kontrakt. Du har valget mellem at tage bilens dokumenter med dig eller lade dem være hos os, hvor de opbevares i et pengeskab. Selvfølgelig forbliver du ejeren af ​​bilen.
 4. Din bil bliver fotograferet og annonceret på vores egen hjemmeside. Vi opretter også en salgsplan for din bil og reklamerer for din bil gennem reklamer og hjemmesider i ind- og udland.
 5. Når bilen er solgt, overføres det aftalte beløb til din bankkonto.
 6. Vi forbereder alle dokumenter til den nye ejer af bilen, transporterer bilen, hvis det ønskes, og sender ansvarsfraskrivelsen til dig via mail.

Er der nogen omkostninger ved at sælge min bil via forsendelse?

NEJ, der er ingen ekstra omkostninger. Du forbliver ejer af bilen, indtil bilen er solgt. I forsendelsesperioden skal bilen være forsikret af dig. Hvis det er relevant, er du ansvarlig for eventuelle omkostninger til reparationer af bilen (f.eks. Et tomt batteri) og / eller fornyelse af APK / MOT-certifikatet i forsendelsesperioden. Reparationer udføres kun med din tilladelse.

Hvad er indtjeningen for E & R Classics?

Vi annoncerer din bil for et beløb, der er højere end den aftalte forsendelsespris til dækning af omkostninger som leje af vores showroom, personaleomkostninger osv. Det er så let som det!

Udfyld denne formular, vi kontakter dig altid tilbage.
Afhængigt af dit tilbud og din pris, beslutter vi muligvis at købe din bil
eller foreslå at tage din bil i forsendelse for at sælge den til dig.
Ring til os, hvis du har spørgsmål: +31 416 751393