30. maj (Corpus Christi) SHOWROOM ÅBENT - Søndag 2. juni BILER & KAFFE og SHOWROOM EKSTRA ÅBENT (10:00-14:00)

Hvorfor producerer bilmærker ure?

Et ur fra et bilmærke er den perfekte forlængelse af en person, der har en smuk klassisk bil eller sportsvogn af et bestemt mærke. I modsætning til hvad mange tror, ​​er ure fra bilmærker i mange tilfælde meget overkommelige. Der er mange bilmærker, der har deres egen urlinje med deres logo på uret og der er endda bilmærker, der samarbejder med urmærker og udgiver en eksklusiv urlinje. Luksus og eksklusivitet er ofte bindeleddet mellem biler og ure.

I dag er urindustrien og bilmærkerne uløseligt forbundet. Visse bilmærker er nu nærmest forpligtet til at bringe luksuslivsstilsprodukter på markedet. Især de mere eksklusive bilmærker som Rolls Royce, Bentley, Maserati og Ferrari har deres egen urlinje. En urlinje eller andre livsstilsprodukter hjælper også et bilmærke med at identificere deres mærke.

Hvad koster et ur fra et bilmærke?

Du kan uendeligt diskutere priserne på ure. Hvad nogen finder dyrt, finder den anden fint at betale, og mens nogle mennesker synes, at et dyrt ur er spild af penge, ser den anden dette som en smuk besiddelse og en god investering.

Uanset hvad din mening om bilure er; priserne kan variere meget. Men hvorfor er disse prisforskelle mellem ure fra bilmærker så store? Det vigtigste aspekt ved at bestemme prisen på et mærkevarebilur er udbud og efterspørgsel. Hvis der produceres hundrede tusinde af det ene ur og kun 50 af det andet, og begge er meget efterspurgte, siger det sig selv, at det ene er dyrere end det andet. Sådan er det også med eksklusive biler og klassikere. Knappe modeller af et velkendt og populært mærke bliver stadig mere værdifulde.

Købe et mærket bilur online eller hos guldsmeden?

Et mærket bilur er generelt et produkt, som du studerer grundigt, inden du køber det. Folk vil ofte se på og mærke det ur, de har i tankerne, for at se, om det matcher deres ønsker og forventninger. For at gøre dette besøger de guldsmeden for også at bruge tjenesten der.

Alligevel bestilles eksklusive produkter såsom ure i stigende grad online af forbrugere. Det er nemlig meget tilgængeligt, og hjemmesider, der sælger ure, gør ofte alt, hvad de kan for at give dig en god idé om dit drømmeur online.

Det kan du for eksempel se på en hjemmeside for Ferrari, Porsche eller Aston Martin. Disse bilmærker har ofte samlet en omfattende fotoreportage af hvert ur og lavet videoer. De har også en omfattende beskrivelse af biluret med alle oplysninger om uret, og de giver en garanti og ægthedscertifikater.

Kontrol af ægtheden af ​​et mærket bilur

Ure er smukt tilbehør, der kan fuldende dit outfit eller endda matche det med din bil. De kommer i mange farver, størrelser, mærker og typer. Men hvordan tjekker du, om det bilmærke-ur, du har i tankerne, er ægte eller ej. Nogle nyttige tips til at kontrollere ægtheden af ​​et ur:

• Hvordan føles og ser uret ud?

• Tjek mærkelogoet

• Kontroller serienummeret

• Lav research

• Køb hos en autoriseret bilforhandler, webshop eller guldsmed

Motorsport ure

Kendte bilmærker med ure er mærker som Mercedes-Benz, Ferrari, Range Rover, Maserati, Aston Martin, Porsche og Audi. Men der findes også urmærker til motorsportsentusiaster. Tænk for eksempel på Rolex Daytona, Hublot Techframe Ferrari, Tag Heuer Silverstone eller Omega Speedmaster. For rigtige racer-entusiaster er et Autosport-ur ofte et must-have.

Mest populære klassiske bilure

Omega Speedmaster Racing

Inden for rækken af ​​speedmaster ure fra Omega finder vi dette Racing, med 40 mm urkasse. Omega Speedmaster Racing blev blandt andet båret på månen og nord- og sydpolen. Før det kunne dette ur allerede findes på håndleddene på mænd og kvinder i kraftfulde biler. Prisen på Omega Speedmaster Racing afhænger af produktionsår og version.

Rolex Cosmograph Daytona

Rolex Cosmograph Daytona har eksisteret siden 1960'erne og er derfor en sand klassiker. Det populære luksusurmærke udtænkte dette ur specifikt til racer- og veteranbilentusiaster. Utallige stormænd fra bil- og filmindustrien havde Rolex Cosmograph Daytona på håndleddet. Hollywood-legenden Paul Newman, for eksempel, bar den hver dag fra 1972 til sin død i 2008.

Sanger nummer 1

Singer-ure er meget specielle ure. Øjet for detaljer, finish og materialevalg er det, der gør disse ure så specielle. Singer Track 1 er en kronograf med mange funktioner, og ligesom alle andre ur på denne liste undtagen Seiko, har det schweizisk mekanik.

Omega Speedmaster Professional

Omega speedmaster har været en stjerne på kronografmarkedet siden 1957. Den professionelle variant kom ud 6 år senere og var et øjeblikkeligt stilikon. Kort efter blev dette ur også det første ur, der blev båret på månen. I dag er Omega Speedmaster det mest omfattende testede ur og er den foretrukne mekaniske klassiker til at starte nye urkollektioner.

Breitling Navitimer

Breitling Navitimer er særligt attraktiv på grund af alle de forskellige funktioner. Fra simple aritmetiske operationer til omregning af valutakurser og til beregning af brændstofforbrug og gennemsnitshastighed ved hjælp af omdrejningstælleren. Disse funktioner kan være attraktive for folk, der rejser meget, såsom piloter. Efter 60 år er Breitling Navitimer stadig let at genkende. Modellerne med AOPA-logoet, såvel som dem med Valjoux 72, er meget eftertragtede af samlere.

Tag Heuer Carrera

TAG Heuer Carerra blev introduceret i 1963. Dette ur var forud for konkurrenterne på det tidspunkt og var meget populært inden for motorsport. Før ankomsten af ​​Carrera var det kun Omega Speedmaster, der kunne bruges af disse mennesker. Først senere dukkede andre klassikere op på markedet, såsom Rolex Daytona og Heuer Monaco. I dag kan denne model findes i forskellige variationer og designs.

Tag Heuer Monaco

Tag Heuer Monaco er et unikt og ikonisk ur, der er meget eftertragtet blandt samlere. Den usædvanlige form af disse ure tiltrækker opmærksomhed. Tag Heuer Monaco var et skridt foran Seiko 6139 og Zenith El Primero. Disse ures status er stor inden for ureverdenen. Denne ikoniske status er blevet bekræftet gang på gang af filmskabere, der giver dette ur en rolle i forskellige film. Tag Heuer Monaco er et ur med karakter, der giver et statement.