30. maj (Corpus Christi) SHOWROOM ÅBENT - Søndag 2. juni BILER & KAFFE og SHOWROOM EKSTRA ÅBENT (10:00-14:00)

Hvad laver et klassisk autoværksted?

Du kan selvfølgelig gå til et klassisk bilværksted for vedligeholdelse. God vedligeholdelse er vigtig for både en moderne bil og en klassisk bil. Når du servicerer en klassisk bil, kan du tænke på at udskifte dæk, udskifte støddæmpere eller skifte olie. Det er vigtigt, at du finder et pålideligt klassisk bilværksted, der vil det bedste for dig og din klassiske bil. Mekanikere på et klassisk autoværksted er ofte selv entusiaster, og de behandler klassikerne med respekt. Hvis du vedligeholder din klassiske bil ordentligt, sikrer dette, at din klassiker altid er i top stand, og du kan nyde den til enhver tid.

Fordele ved et klassisk autoværksted

Vedligeholdelse er en vigtig del af at eje en klassisk bil, ligesom en moderne bil. Når alt kommer til alt, vil du altid kunne nyde din klassiske bil og ikke stå over for overraskelser. Nogle klassiske bilejere elsker at pille ved deres klassiske bil, mens andre foretrækker at outsource dette til et værksted.

Et godt klassisk bilværksted har den specifikke viden, der følger med at reparere og vedligeholde en klassisk bil. Fordelen ved dette er, at du ikke selv behøver at bekymre dig om den klassiske bil og kan stole på ekspertisen fra det klassiske bilværksted. Der er selvfølgelig en række ting, du kan tage højde for for at holde din klassiske bil i bedst mulig stand. For eksempel råder vi dig til at opbevare den klassiske bil indendørs, at holde al væske på det korrekte niveau og at køre den regelmæssigt.

Specialiserede klassiske bilværksteder

Hver klassisk bil er unik og har derfor sin egen tilgang, når det kommer til vedligeholdelse. For eksempel er der klassiske bilværksteder, der arbejder med næsten alle mærker, men der er også specialister, der kun fokuserer på ét specifikt mærke, såsom Porsche, Mercedes-Benz eller Volkswagen klassiske biler. Der er også specialister, som kun fokuserer på en bestemt model som Citroën 2CV eller Volkswagen Beetle.

Fordelen ved et klassisk bilværksted, der fokuserer på reparationer og vedligeholdelse på et enkelt mærke eller model af klassisk bil, er, at du kan stole på mekanikkens viden. Fordi de har specialiseret sig i ét mærke eller model, kender de ofte disse klassikere meget godt og er i stand til hurtigt at løse eventuelle problemer.

Motoreftersyn af et klassisk bilværksted

Eftersyn af motoren i en klassisk bil er en af ​​de aktiviteter, der sker regelmæssigt. Eftersyn af en motor er en renovering af alle motordele for at give motoren et nyt liv. Hele motorblokken skilles ad og hver del kontrolleres og rengøres. Tænk for eksempel på slibning, børstning og polering. Hvis en del er for slidt og ikke længere kan bruges, vil den blive udskiftet. Så er alt samlet igen, og motoren kan holde i lang tid. Eftersyn af en motor er også en bæredygtig løsning, fordi du genbruger alt. Der er mange klassiske bilværksteder, der tilbyder motoreftersyn. Vi råder dig til altid at lave god research på forskellige klassiske autoværksteder for at finde en professionel og pålidelig part.

E&R Classics klassiske autoværksted

ER classics har sit eget klassiske autoværksted med 20 mekanikere. På dette værksted bliver købte biler tjekket og solgte klassiske biler lavet i top stand, inden de leveres til kunden. Når du køber en klassisk bil eller youngtimer hos ERclassics, er du sikret en topkvalitetsbil, der er tjekket på ikke mindre end 125 point. I vores klassiske bilværksted har vi et team af mekanikere, som alle har deres egen ekspertise. Den ene har for eksempel specialiseret sig i amerikanske klassiske biler, den anden i franske eller engelske klassikere. Takket være den rigtige blanding af mekanik kan vi udføre vedligeholdelse på næsten alle mærker og modeller af klassiske biler.