27. april (Kongens Dag) UDSTILLINGSVÆRELSE LUKKET - 1. maj (Arbejdernes dag) UDSTILLINGSROOM ÅBENT - Søndag 5. maj EKSTRA ÅBENT (10-00)

Sådan køber du

Se vores lager

Mange af vores kunder (private kunder såvel som professionelle forhandlere) køber vores biler baseret på fotogalleriet og videoer på vores hjemmeside. Proceduren for at købe er let:

  1. Tag dig tid til at se billederne af bilerne på vores hjemmeside. Hver annoncerede bil har mindst 60 fotos, inklusive en klar beskrivelse og information om bilens tilstand. Kontakt os, hvis du har spørgsmål. Vi taler engelsk, tysk, fransk og hollandsk.

  2. Når du har besluttet at købe en bil, bedes du sende en e-mail til info@erclassics.com med din bekræftelse med angivelse af dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Angiv også, om du vil have os til at arrangere transport, eller hvis du selv henter bilen. Når vi har modtaget din bekræftelse, sender vi dig en salgsfaktura. Du finder alle nødvendige bankkontooplysninger på fakturaen. Vi kan arrangere finansiering til kunder fra mange lande. For mere information, spørg vores salgsteam.

  3. Efter modtagelse af din betaling på vores bankkonto sender vi dig en e-mail med betalingsbekræftelse. Internationale betalinger inden for Europa tager normalt ca. 3 hverdage. Før transport udfører vi en sidste kontrol af hver bil (undtagen restaureringsbiler). Efter denne sidste kontrol er bilen klar til transport (de fleste biler afhentes af vores speditør hver fredag). Hvis du selv har valgt at afhente bilen, kan du vælge at lade os opbevare bilen i vores lager i en måned uden omkostninger.

  4. Den tid, det tager at transportere din bil, afhænger af faktorer som længden af ​​rejsen til destinationen og tidspunktet på året (på grund af lastbil-kombination). Mere end 90% af bilerne leveres inden for en uge. Bilens officielle dokumenter vil personligt blive afleveret af truckføreren ved levering af bilen. Lastbilchaufføren ringer til dig et par timer før ankomst.
lastbil
 

Transportomkostningerne nævnt nedenfor er vejledende priser for transport af en bil til en destination i Europa eller Nordamerika.

Alle mulige destinationer over hele verden, bedes du bede om et tilbud til din destination.

Europa
Antwerpen € 550
Barcelona € 1650
Bordeaux € 1250
Bruxelles € 600
Frankfurt € 725
Geneve € 1400
Hamburg € 725
Lille € 575
Lisbao € 1650
London / UK € 1800
Luxembourg € 750
Lyon € 1100
Madrid € 1550
Milano € 1525
Monaco € 1650
Munich € 1100
Pæn € 1650
Paris € 950
Roma € 1775
Sevilla € 1500
Wien € 1300
Nordamerika
Houston, USA Gevinst
Los Angeles, USA Gevinst
Miami, USA Gevinst
Montreal, Canada Gevinst
New Jersey, USA $ 2500


Luftfragt mulig
Bed om et tilbud til din destination


Alle verdensomspændende destinationer mulige. Bilen leveres til din dør.
For de nøjagtige transportomkostninger til din destination bedes du ringe til:
+31 416 751393