Køb sikkert online | Levering til din dør | Mulighed for bytte

Porsche 993 Targa


Leder du efter en Porsche?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din Porsche!

Har du en Porsche, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

Porsche 993 Targa | Europæisk bil | Historie kendt | 110,652 KM | 1996

Højdepunkter:

- Meget god stand
- Europæisk bil
- Vedligeholdelseshistorik kendt
- 110,652 km garanteret
- Fuld muligheder implementeret

European Porsche 993 Targa til salg
Vi tilbyder denne smukke Porsche 993 Targa til salg i et særligt farveskema. Dette er en original europæisk version, der blev leveret ny i Tyskland. Porsche har altid været meget velholdt, og vedligeholdelseshistorikken er noteret på fakturaer og det originale vedligeholdelseshæfte. Bilen har haft en større vedligeholdelsesservice i august 2023, hvortil der foreligger faktura. Den drives af den tilsvarende 3.6 liters 6-cylindrede motor, der er forbundet med en automatisk gearkasse. Med en påviselig lav kilometerstand på 110,652 km kan du nyde denne smukke Porsche 993 Targa i mange år fremover.

Porsche 993 Targa i tyrkisk grøn til salg
Som du kan se på billederne, er dette alt andet end en standard Porsche 993. Denne Porsche er udført i den originale fabriksfarve Turkish Green. En speciel metallak, som du ikke nemt finder på en Porsche, og som giver bilen et særpræg. De originale og sjældne Targa-fælge matcher fuldstændigt bilens udseende og fuldender det samlede billede. Interiøret i 993 er heller ikke standard. Porschen er udstyret med et mørkegrønt, luksuriøst "Raff" interiør med burr valnøddetræ. Porschen har fulde muligheder og har blandt andet automatisk klimaanlæg, HiFi-anlæg, fartpilot, elektrisk betjente ruder og sæder samt sædevarme. Kort sagt: en meget komplet Porsche 993 Targa i en unik farvesammensætning, der er helt klar til sin nye ejer.

Vil du købe en Porsche 993 Targa?
Leder du efter en Porsche 993 Targa fra 1996? Indtast venligst dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig shoppingvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: p1383
  • Make: Porsche
  • Model: 911
  • År: 1996