Søndag 1. oktober BILER & KAFFE og UDSTILLINGSVÆRELSE EKSTRA ÅBENT (12-00) - 16. oktober (Tysk enhedsdag) SHOWROOM ÅBENT

MG RV8


Leder du efter en MG?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din MG!

Har du en MG, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

MG RV8 | Venstrestyret | Kun 2,000 bygget | Historie kendt | 1993

Højdepunkter:

- Nummer 259 af kun 2000 bygget
- Venstre hånddrev
- Meget flot, original stand
- Vedligeholdelseshistorik kendt
- 3948cc V8-motor
- 5-trins manuel gearkasse

Sjælden MG RV8 til salg
Dette er en meget sjælden klassiker, MG RV8. Der blev kun bygget 2,000, og den MG, vi tilbyder her, har produktionsnummer 259. At finde en MG RV8 er svært, endsige i den stand denne bil er i. Det, der gør denne MG RV8 endnu mere speciel, er, at den er blevet ombygget til en venstre- hånddrevet bil. MG RV8 kommer fra en entusiast, der altid har bevaret den klassiske godt. Vedligeholdelseshistorikken er til stede og fakturaerne for den udførte vedligeholdelse er pænt bevaret. Den drives af en 3948cc V8-motor med 5-trins manuel gearkasse.

Venstrestyret MG RV8 fra 1993 sælges
Som du kan se på billederne, er denne MG RV8 virkelig et syn at se. Den har en smuk sølvgrå metallisk lak, som gør den til et rigtigt blikfang. Den er desuden udstyret med de originale BBS RS fælge, der kombinerer meget fint med lakken. Interiøret er i meget pæn stand og har cremefarvet læderbetræk og flot instrumentbræt med træindlæg. Kort sagt en meget stilfuldt udført, original MG RV8, der er helt klar til sin nye ejer.

Vil du købe venstrestyret MG RV8?
Leder du efter en venstrestyret MG RV8 fra 1993? Efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring til os direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: m0259
  • Make: MG
  • Model: RV8
  • År: 1993