Søndag 1. august EKSTRA ÅBEN (12: 00-16: 00) - Juli og august ÅBEN som normalt

Ford Thunderbird

Ford Thunderbird til salg

Leder du efter en Ford?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din Ford!

Har du en Ford, og du vil sælge? Kontakt os. Vi er altid på udkig efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

Ford Thunderbird | Cabriolet | God stand | Historie kendt | 1956

Højdepunkter:

- Hard top og soft top tilgængelig
- Kontinentalt sæt
- Hvide vægdæk
- Vedligeholdelseshistorik kendt

Ford Thunderbird Cabriolet i god stand til salg
Hvilket imponerende udseende er denne Ford Thunderbird Cabriolet fra 1956. Denne amerikanske Fifties Classic med sit smukke design kommer fra en almindelig kunde hos E&R Classics, der har byttet denne klassiker til en anden bil. Thunderbird har altid været godt vedligeholdt, og dens historie er registreret i fakturaer. Denne Ford Thunderbird er i god optisk og teknisk stand.

Ford Thunderbird Cabriolet til salg hos E&R Classics
Når du kommer bag rattet i denne Ford Thunderbird, forestiller du dig selv tilbage i 1950'erne. Det tofarvede læderinteriør passer perfekt til denne amerikanske klassiske bil, og hvad med det smukke instrumentbræt. Denne Thunderbird har en hvid maling, en hård top og blød top, hvide vægdæk og det populære Continental Kit på bagsiden. Den kraftfulde V8 giver en uforglemmelig køreoplevelse med god lyd.

Vil du købe en Ford Thunderbird Cabriolet?
Leder du efter en Ford Thunderbird fra 1956? Efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: f7059
  • Make: Ford
  • Model: Thunderbird
  • År: 1956