Søndag den 3. oktober (tysk enhedsdag) EKSTRA ÅBEN (12: 00-16: 00)

Volkswagen Ruska Bugatti

Se alle fotos Volkswagen Ruska Bugatti til salg

Se vores nuværende Volkswagen bestand

Se lager

Leder du efter en Volkswagen?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din Volkswagen!

Har du en Volkswagen, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

Volkswagen Ruska Bugatti | Meget god stand | 1970

Højdepunkter:

- Meget god stand
- Bugatti Type 35 replika
- Boattail krop
- Meget sjælden

Volkswagen Ruska Bugatti til salg
En næsten perfekt kopi af Bugatti Type 35, det er hvad denne Volkswagen Ruska Bugatti står for. Denne klassiske bil kommer fra den hollandske bilproducent Ruska, der primært lavede buggies baseret på Volkswagen Beetles. Ruska var en af ​​de mest succesrige buggybyggere i landet. Efter overtagelsen af ​​DAF af Volvo blev Ruska endda kaldt den eneste uafhængige bilbygger i Holland.

VW Ruska Bugatti i meget god stand til salg
Denne Volkswagen Ruska Bugatti blev bygget med øje for detaljer af den berømte Ruska som en Bugatti type 35 replika med den ikoniske boattail-krop. Det er malet i den genkendelige og periodiske korrekte lyseblå farve med accenter og tilbehør fra den periode. Denne Ruska Bugatti er bestemt en af ​​de bedre replikaer af Bugatti før krigen. Absolut et unikt udseende, der bliver stadig sværere at finde.

Vil du købe Volkswagen Ruska Bugatti?
Leder du efter en VW Ruska Bugatti? Efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: v2151
  • Make: Volkswagen
  • Model: Bugatti
  • År: 1970