Søndag 1. august EKSTRA ÅBEN (12: 00-16: 00) - Juli og august ÅBEN som normalt

VW Karmann Ghia Cabriolet

Se alle fotos VW Karmann Ghia Cabriolet til salg

Se vores nuværende Volkswagen bestand

Se lager

Leder du efter en Volkswagen?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din Volkswagen!

Har du en Volkswagen, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

VW Karmann Ghia Cabriolet | Gendannet | Topbetingelse | 1973

Højdepunkter:

- Omfattende restaureret
- Vedligeholdelseshistorik er kendt
- I top stand
- Sjældent farveskema

Omfattende restaureret Volkswagen Karmann Ghia Cabriolet til salg
Vi tilbyder til salg denne smukke Karmann Ghia Cabriolet fra 1973. For 8 år siden blev denne klassiske bil grundigt restaureret i Holland og er i top stand. Virkelig en af ​​de smukkeste i øjeblikket til salg. Karmann Ghia Cabriolet kommer fra en ægte entusiast, der altid har vedligeholdt oldtimeren godt. Den komplette historie er kendt og registreret i fakturaer. Kan du allerede se dig selv køre rundt i denne smukke cabriolet?

VW Karmann Ghia i top stand til salg
Som du kan se på billederne, er denne Karmann Ghia i top stand. Den klassiske VW har en smuk mørkegrøn maling. Et sjældent udseende på en Karmann Ghia, der kombinerer smukt med krombeklædning, kofanger og andre detaljer. Interiøret er i meget god stand og har mørkt polstring. Når solen skinner, kan du let folde den sorte bløde top ned, så du kan nyde det udendørs, mens du kører.

Vil du købe Volkswagen Karmann Ghia Cabriolet?
Leder du efter en Karmann Ghia Cabriolet i top stand? Efterlad dine detaljer via kontaktformularen på denne side eller ring til os direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

 

  • Ref. nr .: v0845-0
  • Make: Volkswagen
  • Model: Karmann Ghia
  • År: Ingen