Køb sikkert online | Levering til din dør | Mulighed for bytte

Volkswagen Karmann Ghia


Leder du efter en Volkswagen?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din Volkswagen!

Har du en Volkswagen, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

Volkswagen Karmann Ghia | Dejlig førerbil | 1971

Højdepunkter:

- 1584cc 4-cylindret motor
- Mørkegrøn maling
- Lysebrunt interiør
- Dashboard i træ

Volkswagen Karmann Ghia Coupe til salg
Volkswagen Karmann Ghia Coupe er en ikonisk bil, der blev produceret mellem 1955 og 1974. Det var et samarbejde mellem Volkswagen og den tyske karosbygger Karmann. Karmann Ghia var baseret på de mekaniske dele af Volkswagen Beetle, men med et stilfuldt og strømlinet karrosseri designet af den italienske designer Luigi Segre fra designhuset Ghia. Klassikeren, som vi tilbyder til salg her, kommer fra en kendt kunde, som tidligere købte denne bil hos os. Den drives af en 1584cc 4-cylindret motor koblet til en manuel gearkasse.

Mørkegrøn Volkswagen Karmann Ghia Coupe sælges
Designet af Karmann Ghia Coupe får ofte ros for sine elegante og tidløse linjer, og den er stadig et populært valg blandt samlere og bilentusiaster. Karmann Ghia har en mørkegrøn farve, der kombineres smukt med det lysebrune interiør og instrumentbrættet i træ. Det er farvekombinationen, der gør dette i forvejen specielle udseende til et ægte blikfang. Maling og krom viser nogle tegn på slid hist og her. Denne Karmann Ghia er en sjov førerbil, der er klar til at køre på vejen.

Vil du købe en 1971 Volkswagen Karmann Ghia?
Leder du efter en 1971 Volkswagen Karmann Ghia? Så efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: v6225
  • Make: Volkswagen
  • Model: Karmann Ghia
  • År: 1971