Søndag 1. oktober BILER & KAFFE og UDSTILLINGSVÆRELSE EKSTRA ÅBENT (12-00) - 16. oktober (Tysk enhedsdag) SHOWROOM ÅBENT

MG TD


Leder du efter en MG?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din MG!

Har du en MG, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

MG TD | Gendannet | Rigtig god stand | 1953

Højdepunkter:

- Gendannet
- Renoveret motor
- Flot farveskema
- 1250cc 4-cylindret

Gendannet MG TD til salg
Leder du efter en smuk britisk klassisk bil i et meget smagfuldt farveskema? Så er du kommet til det rigtige sted. Denne MG TD kommer fra en fast kunde hos ERclassics, som har byttet klassikeren ud med en anden klassisk bil. MG TD er blevet restaureret i fortiden, og motoren er for nylig blevet renoveret. Den 1250cc 4-cylindrede kører meget jævnt og giver en fantastisk køreoplevelse.

Cremefarvet 1953 MG TD sælges
Som du kan se på billederne, er denne MG TD virkelig et syn at se. Den har en smuk cremefarvet maling, der kombinerer meget flot med det røde interiør og alt krom tilbehør. British Classic er desuden udstyret med en række flotte ekstraudstyr såsom rødt gitter, krom bagagebærer, sort blød top og instrumentbræt i træ. Kort sagt en meget stilren MG TD med lækkert ekstraudstyr, der er helt klar til sin nye ejer.

Vil du købe en 1953 MG TD?
Leder du efter en restaureret 1953 MG TD? Efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring direkte til os på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: m0819
  • Make: MG
  • Model: TD
  • År: 1953