Søndag den 4. december UDSTILLING LUKKET

MG MGB Cabriolet


Leder du efter en MG?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din MG!

Har du en MG, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

MG MGB Cabriolet | Omfattende restaureret | 1974

Highlights

- Omfattende restaureret
- Kromtrådhjul
- Rigtig flot krom
- Teknisk velholdt
- Brunt interiør

Omfattende restaureret MG MGB Cabriolet til salg
Vi tilbyder denne smukke MG MGB Cabriolet fra 1974 til salg. Denne MGB er blevet omfattende restaureret og er virkelig et syn at se. Der er også taget fat på MGB Cabriolet, så denne britiske klassiker nu er helt klar til sin nye ejer. Den drives af en 1800cc 4-cylindret motor med manuel gearkasse som i kombination med den smukke lyd giver en uforglemmelig køreoplevelse.

Sort 1974 MG MGB Cabriolet sælges
Som du kan se på billederne, er denne MGB Cabriolet i rigtig god stand. Den er for nylig blevet ommalet og forsynet med en smuk sort belægning. Den sorte maling ser meget flot ud på denne klassiker og kombinerer fantastisk med alt kromtilbehør og kromtrådhjul. Interiøret er i pæn stand og er udstyret med brunt betræk, som sammen med den sorte maling giver en stilfuld kombination. For at afslutte det, er der valgt en sort blød top, så du kan nyde turen selv i tvivlsomt vejr.

Vil du købe en MG MGB Cabriolet fra 1974?
Leder du efter en omfattende restaureret MG MGB Cabriolet? Efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring til os direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: m4275
  • Make: MG
  • Model: MGB
  • År: 1974
  • Int. nr .: Ingen