Køb sikkert online | Levering til din dør | Mulighed for bytte

MG MGA Cabriolet


Leder du efter en MG?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din MG!

Har du en MG, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

MG MGA Cabriolet | Body-off gendannet | Top stand | 1956

Højdepunkter:

- Body-off restaureret i 2021-2022
- Er i top stand
- Matchende Numbers motor, chassis og karrosseri
- Forskellige tekniske opgraderinger
Bordeaux rødt læderinteriør
- Dove Grå maling

Body-off restaureret MG MGA Cabriolet til salg
Vi udbyder denne flotte MG MGA Cabriolet fra 1956 til salg, i top stand. Denne MGA blev restaureret af et restaureringsfirma i 2021-2022 og er nu i top stand. Den har kørt 100 km siden restaureringen. MGA'en har de matchende numre motor, chassis og krop. Den er drevet af den istandsatte 1500cc-motor, der er forbundet med en istandsat gearkasse. Klassikeren er desuden udstyret med talrige tekniske opgraderinger såsom elektrisk servostyring, elektrisk tænding, aluminiumskøler, sportslig knastaksel og et revideret bremsesystem.

MG MGA Cabriolet i Dove Grey sælges
En MGA er allerede et smukt udseende i sig selv, men farvesammensætningen på denne klassiker gør den til et blikfang. Bilen er udført i den smukke farve Dove Grey og har et bordeauxrødt læderinteriør. Et smukt farveskema, der ser godt ud på denne MGA. MGA'en er udstyret med en grå stof softtop, der passer fint til resten. En række særlige egenskaber ved denne MGA er de justerbare sportssæder med ekstra støtte, en specialtilpasset midterkonsol med 12V USB-tilslutning, specialfremstillet forrude med solafskærmningskant og et sideåbnende bagagerumsdæksel.

Vil du købe en MG MGA Cabriolet?
Leder du efter en MG MGA Cabriolet fra 1956? Indtast venligst dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: m8132
  • Make: MG
  • Model: MGA
  • År: 1956