Køb sikkert online | Levering til din dør | Mulighed for bytte

MG MGA 1600 Cabriolet


Leder du efter en MG?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din MG!

Har du en MG, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Contact

MG MGA 1600 Cabriolet | Restaureret | Alamo Beige | 1960

Højdepunkter:

- Gendannet
- Vedligeholdelseshistorik kendt
- Sjælden original fabriksfarve Alamo Beige
- Foran skivebremser
- Bourgogne interiør
- 1600cc 4-cylindret motor

Restaureret MG MGA 1600 Cabriolet sælges
Vi udbyder denne smukke MG MGA 1600 Cabriolet fra 1960 til salg. Denne MGA kommer fra en fast kunde hos E&R Classics, som tidligere har købt denne klassiker hos os. MGA 1600 er tidligere blevet restaureret og er både optisk og teknisk i rigtig god stand. Den drives af en 1600cc 4-cylindret motor med manuel gearkasse. Klassikeren er desuden udstyret med skivebremser foran, der giver en meget behagelig køreoplevelse. Kan du se dig selv på turné i denne smukke britiske klassiker?

MG MGA 1600 Cabriolet i Alamo Beige sælges
Som du kan se på billederne, er der ikke tale om en almindelig MGA. Denne klassiker er udført i den sjældne, originale fabriksfarve Alamo Beige. En farve, der ser godt ud på denne klassiske cabriolet og gør den til et rigtigt blikfang. Interiøret er i en meget pæn stand og er udført i bordeauxrød, som kombinerer smukt med Alamo Beige malingen. Den er desuden udstyret med en række flotte ekstraudstyr såsom forkromet ståltrådshjul med hvide vægdæk, en krom bagagebærer og trærat. Kort sagt en smuk MGA 1600 Cabriolet i en unik farvesammensætning, der er helt klar til sin nye ejer.

Vil du købe MG MGA 1600 Cabriolet?
Leder du efter en restaureret 1960 MG MGA 1600 Cabriolet? Så efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring til os direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: m2648
  • Make: MG
  • Model: MGA
  • År: 1960