Søndag 1. oktober BILER & KAFFE og UDSTILLINGSVÆRELSE EKSTRA ÅBENT (12-00) - 16. oktober (Tysk enhedsdag) SHOWROOM ÅBENT

MG MGA 1500 Cabriolet


Leder du efter en MG?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din MG!

Har du en MG, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

MG MGA 1500 Cabriolet | Gendannet | Historie kendt | 1959

Højdepunkter:

- Gendannet
- Historie kendt
- Beige-farvet interiør
- 1500cc 4-cylindret

Restaureret MG MGA 1500 Cabriolet sælges
Vi tilbyder denne smukke 1959 MG MGA 1500 Cabriolet til salg. Denne MGA kommer fra en entusiast, der har fået klassikeren grundigt restaureret i fortiden. Alle fakturaer fra restaureringen er pænt bevaret. Både optisk og teknisk er den britiske klassiske bil i rigtig god stand. Den er drevet af en 1500cc 4-cylindret med manuel gearkasse, der giver en fantastisk køreoplevelse.

MG MGA 1500 Cabriolet i meget god stand til salg
Den MGA, som vi tilbyder til salg her, er virkelig et syn at se. Den har en smuk rød maling, der kombinerer meget flot med alt kromtilbehøret og wirehjulene. Det, der adskiller denne MGA Cabriolet fra resten, er dens beige-farvede interiør. Sammen med den røde maling giver dette en meget smagfuld kombination. For at afslutte det blev der valgt et Moto Lita trærat. Kort sagt en meget fuldt udstyret MGA 1500 Cabriolet, der er helt klar til sin nye ejer.

Vil du købe MG MGA 1500 Cabriolet?
Leder du efter en 1959 MG MGA 1500 Cabriolet? Så efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring til os direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: m8679
  • Make: MG
  • Model: MGA
  • År: 1959