Søndag den 5. december EKSTRA ÅBENT fra 12:00 til 16:00

Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet

Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet til salg

Leder du efter en Mercedes Benz?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din Mercedes Benz!

Har du en Mercedes Benz, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet | Meget sjælden | Original | 1971

Højdepunkter:

- Meget sjælden original Bähr cabriolet
- Kun 100 bygget
- Konstruktionstegninger + inspektionsrapport til stede
-Unik 4-personers Mercedes-Benz cabriolet

Meget sjælden Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet til salg
Mange klassiske Mercedes-Benz-modeller er allerede forbi på E&R Classics, men dette er en med en helt særlig historie. Denne klassiker blev leveret ny som en standard Mercedes-Benz 250 E/8. Som du kan se på billederne, er dette en cabriolet -version. Dette var alt andet end standard og blev derfor kun bestilt af karrosserifabrikanten Bähr Cabrio. Bähr Cabrio har i samarbejde med Mercedes-Benz kun ændret omkring 100 cabriolet-versioner, hvilket gør det meget svært at finde en original. Dette er en original Bähr Cabriolet, der blev ændret i 1990. De originale tegninger er stadig til stede og også den tyske inspektionsrapport fra 1990. Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet er meget sjælden og et garanteret samtalestykke for enhver klassisk bilentusiast .

Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet til salg med forskellige muligheder
Denne Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet er et meget imponerende syn at se. Gitteret i kombination med de store forlygter og den smukke krom gør det til et rigtigt blikfang. Den mørkeblå maling ser godt ud på denne klassiker og kombinerer meget flot med det brune interiør. I modsætning til de fleste Mercedes-Benz Cabriolets kan denne klassiske bil rumme op til 4 personer. På denne måde kan du nyde en tur med familie, venner eller slægtninge. Leder du efter en unik og sjælden klassisk bil? Så er denne Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet bilen for dig!

Vil du gerne købe en Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet?
Leder du efter en original 1971 Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet? Efterlad derefter dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring til os direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: m9456
  • USP'er: N / A
  • Make: Mercedes Benz
  • Model: 250
  • År: 1971
  • Int. nr .: Ingen