Søndag den 5. december EKSTRA ÅBENT fra 12:00 til 16:00

Mercedes Benz 190 B

Se alle fotos Mercedes Benz 190 B til salg

Se vores nuværende Mercedes Benz bestand

Se lager

Leder du efter en Mercedes Benz?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din Mercedes Benz!

Har du en Mercedes Benz, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

Mercedes Benz 190 B | Kendt historie | God stand | 1960

Højdepunkter:

- Vedligeholdelseshistorik kendt
- Originale pjecer til stede
- Smuk krom
- Grå maling
- Rødt interiør

Mercedes-Benz 190 B med vedligeholdelseshistorik til salg
Vi tilbyder denne smukke Mercedes-Benz 190 B fra 1960 til salg. Den klassiske bil er blevet restaureret tidligere og har altid været godt vedligeholdt. Der er meget historie om bilen, og den udførte vedligeholdelse registreres på fakturaer. For nylig blev vedligeholdelse udført for cirka 5000 euro af en Mercedes-Benz klassikerbilspecialist, så denne klassiker er teknisk fuldstændig opdateret. En anden fin detalje er, at de originale hæfter stadig er til stede. Når du sætter dig bag rattet i denne klassiske bil, vil du føle, at du er tilbage i 60'erne igen.

Mercedes-Benz 190 B i smukt farveskema sælges
Denne Mercedes-Benz 190 B er virkelig et syn at se og har en særpræg på grund af sit smukke farveskema. Denne klassiker er udført i en mørkgrå maling med rødt interiør. En meget smagfuld farvekombination, der gør den til et rigtigt blikfang. Krom på Mercedes-Benz 190 B er i en meget god stand og kombinerer meget flot med den grå maling. Kan du allerede se dig selv turnere i denne smukke klassiker?

Vil du gerne købe Mercedes-Benz 190 B?
Leder du efter en 1960 Mercedes-Benz 190 B? Efterlad derefter dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring til os direkte på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: m3028
  • USP'er: N / A
  • Make: Mercedes Benz
  • Model: 190 B
  • År: 1960
  • Int. nr .: Ingen