filtre

Køb sikkert online | Levering til din dør | Mulighed for bytte
Sorter stigende


Din Volkswagen-specialist
Volkswagen

Volkswagen klassisk bil til salg hos ER Classics 

Hvornår køber du en Volkswagen klassisk bil?
Alle har sine egne grunde til at købe en Volkswagen klassisk bil. For eksempel kan du nyde en skøn tur med familien i en Volkswagen Beetle Cabriolet eller besøg shows og arrangementer. Du kan endda tage på ferie med en Volkswagen T1-bus for at fuldende det romantiske billede. Du kan også vælge at købe en klassisk Volkswagen til at køre rally. Uanset hvad din grund til at købe en Volkswagen klassisk bil måtte være, har ERclassics en bil til alle.

Hvordan køber jeg en klassisk VW bil?
ERclassics har et bredt udvalg af Volkswagen klassiske biler såsom Volkswagen Beetle (Cabriolet), Karmann Ghia og den velkendte T1-bus. For at sikre, at du køber den rigtige klassiske VW, har ERclassics sammensat en omfattende fotoreportage for hver bil, en 360 graders visning af indvendigt og udvendigt, en video og al den information, du skal bruge for at købe din drømmebil. Du kan nemt se din bil på vores omfattende hjemmeside, og hvis du vil vide mere, så kontakt vores klassiske bileksperter. De hjælper dig gerne med uforpligtende rådgivning.

Vil du købe en klassisk Volkswagen hos ER Classics?
Hvis du ønsker at købe en Volkswagen klassisk bil, er du kommet til det rigtige sted. Hos ER Classics kommer kvalitet altid først. Du finder derfor klassiske Volkswagen-biler af høj kvalitet, som ofte er blevet omfattende restaureret og har en omfattende historie. ERclassics har et stort værksted, hvor vores VW klassiske biler bliver tjekket på 125 punkter, inden de leveres til kunden. Vi er specialiseret i registrering og eftersyn og verdensomspændende transport til din hoveddør er mulig.

Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler
Når du leder efter en Volkswagen klassisk bil, bliver du assisteret af vores klassiske bileksperter, som rådgiver dig før, under og efter købet. ERclassics har siden 2008 specialiseret sig i køb og salg af klassiske biler og kan med rette kalde sig Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler.

Bytte eller sælge en klassisk Volkswagen?
Udover at købe klassiske biler kan du også kontakte os for salg og/eller bytte af din Volkswagen klassiske bil. Kontakt gerne en af ​​vores klassiske bileksperter for mere information om salg og/eller handel med din klassiske Volkswagen.