filtre

Søndag den 5. februar BILER & KAFFE og UDSTILLING EKSTRA ÅBENT fra 12:00 til 16:00
Sorter stigende

Leder du efter en Opel?

Tilmeld dig, så fortæller vi dig, hvornår den er tilgængelig

Vi køber din Opel!

Har du en Opel, og du vil sælge? Kontakt os. Vi er altid på udkig efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager

Kontakt

Din Opel-specialist
Opel

Opel klassisk bil til salg hos ERclassics

Hvornår køber man en Opel klassisk bil?
Af hvilken grund vil du købe en Opel klassisk bil? Planlægger du en hyggelig tur langs kysten eller vil du på ferie med familien i din klassiker? Måske kan du lide at køre klassiske stævner eller besøge sjove shows og arrangementer. Uanset hvad din grund er til at købe en klassisk Opel, har ER Classics klassiske biler på lager til enhver lejlighed.

Hvordan køber jeg en Opel klassisk bil?
Hos ERclassics finder du forskellige Opel klassiske biler til næsten ethvert pengepung. Uanset hvad dine behov er, står vores klassiske bileksperter klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebil. En række Opel-modeller, som vi ofte udbyder til salg, omfatter Opel Olympia, Kapitän, Rekord, Kadett, Manta, GT, Kadett Rallye og Opel Commodore.

Har du en klassisk bil i tankerne? Tag et kig på vores omfattende hjemmeside for et komplet overblik over klassiske Opels. Du finder en produktside for hver bil med en fotorapport, 360 graders billeder, en video og baggrundsinformation. Ved at give så mange oplysninger om den klassiske bil som muligt, håber vi at hjælpe dig med at finde din drømmebil. Du kan selvfølgelig også besøge vores showroom i Waalwijk, Holland. Vores klassiske bileksperter er der for dig med uforpligtende rådgivning.

Vil du købe en klassisk Opel-bil hos ER Classics?
Vi tilbyder Opel klassiske biler af høj kvalitet, ofte restaureret og vurderet på 125 point af vores eget værksted. Vi er også specialiseret i registrering og eftersyn og verdensomspændende transport til din hoveddør er mulig.

Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler
Når du køber en Opel klassisk bil, bliver du naturligvis assisteret af vores klassiske bileksperter, som guider dig før, under og efter købet. Vi har været specialiseret i det verdensomspændende salg af klassiske biler siden 2008. Køber du din næste klassiske bil hos ER Classics, Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler?

Bytte eller sælge en Opel klassisk bil?
Udover at købe klassiske biler, kan du også kontakte os for salg eller bytte af din Opel. Vil du vide mere om dette? Du er velkommen til at kontakte en af ​​vores klassiske bileksperter.