filtre

Søndag den 5. februar BILER & KAFFE og UDSTILLING EKSTRA ÅBENT fra 12:00 til 16:00
Sorter stigende


Din Mercedes Benz-specialist
Mercedes Benz

Mercedes-Benz klassisk bil til salg hos ERclassics

Hvornår køber du en Mercedes-Benz klassisk bil?
Af hvilken grund vil du købe en Mercedes klassisk bil? Planlægger du en hyggelig tur langs kysten om sommeren? Skal du med din partner eller rettere med hele familien? Eller måske planlægger du at køre klassiske stævner. Uanset hvad din grund er til at købe en klassisk bil, har ERclassics en passende klassisk bil til enhver Mercedes-Benz entusiast.

Hvordan køber jeg en Mercedes klassisk bil?
Hos E&R Classics har vi et stort og alsidigt udvalg af Mercedes-Benz klassikere. Du kan tænke på modeller som Mercedes-Benz 230 SL, 250 SL el 280 SL Pagoda. Eller hvad med den ikoniske Mercedes-Benz 190 SL? Vi har også forskellige Mercedes-modeller fra W107-serien såsom 350 SL, 450 SL, 500 SL og 560 SL. Uanset dit budget eller dine ønsker, vil vores klassiske bileksperter gøre alt, hvad de kan for at finde den helt rigtige klassiker til dig.

For at hjælpe dig med at vælge den klassiske Mercedes-bil, der passer dig bedst, er der en omfattende fotoreportage, video, 360 graders billeder og baggrundsinformation om den klassiske bil af hver klassiker. På denne måde kan du hurtigt og nemt se hele vores lager digitalt hjemmefra. Foretrækker du at besøge vores showroom i Waalwijk, er dette naturligvis også muligt. Har du fundet en Mercedes-Benz klassisk bil, som du er interesseret i, så kontakt en af ​​vores klassiske bileksperter helt uforpligtende, de hjælper dig gerne.

Vil du købe en klassisk Mercedes-Benz bil hos ER Classics?
Hvis du er interesseret i at købe en Mercedes klassisk bil, er du kommet til det rigtige sted. Hos ERclassics kommer kvalitet altid først. Vi tilbyder derfor Mercedes-Benz klassikere af høj kvalitet, som ofte er blevet omfattende restaureret. Hver solgt bil bliver tjekket på 125 point af en af ​​vores 20 mekanikere. Vi er også specialiserede i registrering og eftersyn og verdensomspændende transport til din hoveddør er mulig.

Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler
Når du leder efter en Mercedes-Benz klassisk bil, bliver du assisteret af vores klassiske bileksperter, som rådgiver dig før, under og efter købet. ERclassics har været specialiseret i køb og salg af veteranbiler siden 2008. Køber du din næste Mercedes-Benz klassiske bil hos Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler?

Bytte eller sælge en Mercedes klassisk bil?
Udover at købe klassiske biler, kan du også kontakte os for salg og/eller handel med din klassiske Mercedes. Kontakt gerne en af ​​vores klassiske bileksperter for mere information om salg og/eller handel med din klassiske Mercedes.