filtre

30. maj (Corpus Christi) SHOWROOM ÅBENT - Søndag 2. juni BILER & KAFFE og SHOWROOM EKSTRA ÅBENT (10:00-14:00)
Sorter stigende

Leder du efter en Chevrolet?

Tilmeld dig, så fortæller vi dig, hvornår den er tilgængelig

Vi køber din Chevrolet!

Har du en Chevrolet, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager

Kontakt

Chevrolet Auktion

Se vores online Chevrolet klassisk bil auktion. En ny auktion hver 2. uge. Fra og for vores kunder.

Se vores auktion

Din Chevrolet-specialist
Chevrolet

Chevrolet klassisk bil til salg hos ER Classics

Køber en Chevrolet klassisk bil hos ER Classics
At købe en klassisk Chevrolet er et særligt øjeblik, som vi hos ERclassics gerne hjælper med. Du finder klassiske Chevrolet-biler af høj kvalitet, som ofte er blevet omfattende restaureret og er i en meget god stand, både teknisk og optisk. Vi tilbyder et bredt udvalg af Chevrolet klassiske biler såsom Chevrolet Corvette C1, C2, C3, Camaro, Caprice, El Camino, Chevelle og Bel Air.

Byt eller sælg din klassiske Chevrolet
Udover at købe klassiske biler hos ER Classics, kan du også kontakte os for salg eller bytte af din Chevrolet klassiske bil. Bruger du din oldtimer for lidt eller er du faldet for en anden model? Kontakt venligst vores klassiske bileksperter for mere information om bytte eller salg af din Chevrolet.

Den rigtige Chevrolet-klassiker til dig
Det er vigtigt, at du træffer det rigtige valg og vælger den klassiske Chevrolet-bil, der bedst opfylder dine behov. Kan du lide at deltage i shows eller foretrækker du langdistancekørsel og touring? Uanset hvad din motivation for at købe en Chevrolet klassisk bil er, gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

ERclassics har en overskuelig og omfattende hjemmeside, hvor hver Chevrolet har sin egen produktside med fotoreportage, video, 360 graders billeder og baggrundsinformation. Har du fundet din klassiske drømmebil, så tøv ikke med at kontakte vores sælgere. De hjælper dig gerne.

Du er også meget velkommen, hvis du foretrækker at besøge vores showroom i Waalwijk, Holland.

Klassiske Chevrolet-biler af høj kvalitet
Chevrolet klassiske biler, der tilbydes hos ER Classics, er af høj kvalitet og tjekket af vores egne mekanikere på 125 punkter. Vi er også specialiseret i registrering og eftersyn og transport til din hoveddør.

Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler
Vi vejleder dig før, under og efter købet af din Chevrolet klassiske bil. Vi har været specialiseret i salg af klassiske biler siden 2008. Køber du din næste klassiske bil hos ER Classics, Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler?