Køb sikkert online | Levering til din dør | Mulighed for bytte


Porsche

Er du ejer af en Porsche? Eller har du simpelthen en passion for dette mærke? Så er en Porsche Club noget for dig. Dette er stedet, hvor du kommer i kontakt med alt om dette mærke, og det perfekte sted at dele din passion med andre medlemmer, der føler det samme om Porsche som dig.

Hvad er en klassisk bilklub?

En klassisk bilklub er en gruppe mennesker, der brænder for et bilmærke eller specifikke modeller og gerne vil bevare, beskytte og restaurere det. En klub gør dette ved at arrangere forskellige tekniske aktiviteter, stævner, løb og andre sammenkomster.

Hvilken slags aktiviteter laver en Porsche Classic Car Club?

Formålet med en Porsche klassisk bilklub er at støtte medlemmer i at bevare, nyde, værdsætte og beskytte Porsches kultur og historie. Det gør klubben gennem forskellige arrangementer, der arrangeres årligt.

Bliv medlem af en Porsche Classic Car Club

Der er flere Porsche klassiske bilklubber. Nogle eksempler er:

  • Porsche Club Storbritannien. Porsche Club Great Britain, også kendt som PCGB, blev grundlagt i begyndelsen af ​​1960'erne. Fra i dag er PCGB blevet en meget betydningsfuld og loyal gruppe af entusiaster og brandfortalere. Hvert år arrangerer PCGB hundredvis af arrangementer for deres medlemmer.
  • Porsche 924 Ejerklub. Porsche 924-ejerklubben blev etableret i 2006. Deres klubber er specifikt fokuseret på Porsche 924. Deres mål er at promovere, fejre og bruge disse fantastiske biler til deres fulde. Dette gøres ved at arrangere forskellige arrangementer hen over året.

Fordele ved at være medlem af en Porsche Classic Car Club

Der er mange fordele ved at være medlem af en Porsche klassisk bilklub. For det første kommer du i kontakt med et stort netværk af mennesker, der har det samme, hvis ikke mere, kendskab til Porsche, som kan hjælpe dig med at holde din Porsche i top stand. Du kan også deltage i forskellige aktiviteter. Det sociale aspekt spiller også en rolle. Du kan skabe mange nye kontakter i klubben.

E&R Classics er din specialist inden for klassiske og youngtimer biler

Hos E&R Classics finder du altid mere end 400 klassiske biler af enhver art i det største klassiske biludstillingslokale i Europa.

Nuværende Porsche-lager

Sælg din Porsche klassiske bil

Abonner på vores nyhedsbrev