Søndag den 3. oktober (tysk enhedsdag) EKSTRA ÅBEN (12: 00-16: 00)

Fiat 600 Multipla

Fiat 600 Multipla til salg

Leder du efter en Fiat?

Tilmeld dig med din e-mailadresse, så sender vi dig en underretning, når en bil af dette mærke er tilgængelig

Vi køber din Fiat!

Har du en Fiat, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager.

Kontakt

Fiat 600 Multipla | Omfattende restaureret | 1956

Højdepunkter:

- Omfattende restaureret
- Vedligeholdelseshistorik er kendt
- 6-personers klassisk bil

Omfattende restaureret Fiat 600 Multipla til salg
Sikke et flot udseende denne 1956 Fiat 600 Multipla! Kun tre og en halv meter lang, men stadig plads til 6 personer. En italiensk klassiker, hvor du kan nyde turne med hele familien. På det tidspunkt lå designet af denne Multipla langt forud for sin tid, og det er derfor kendt som den første MPV i verden. Et ekstremt smart design og revolutionerende for sin tid. En Fiat 600 Multipla i denne tilstand bliver stadig sjældnere og er meget populær blandt samlere.

Fiat 600 Multipla i meget god stand til salg
Denne Fiat 600 Multipla til salg er blevet restaureret grundigt i fortiden. Den tofarvede maling ser godt ud på den klassiske bil og passer perfekt til den klassiske unikke udseende. Krom er i meget god stand og kontrasterer pænt med den mørkeblå maling. Interiøret har let polstring, der fuldender det hele. Der er for nylig udført større teknisk vedligeholdelse, hvilket gør denne Fiat 600 Multipla også i en meget god teknisk stand.

Vil du købe en omfattende restaureret Fiat 600 Multipla?
Leder du efter en omfattende restaureret 1956 Fiat 600 Multipla? Efterlad dine oplysninger via kontaktformularen på denne side eller ring på +31 416 751 393. Vores sælgere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller endda lave en personlig butiksvideo til dig.

Vi kan hjælpe med transport. Inden for Europa behøver du ikke betale importafgifter. Handel med, køb og forsendelse mulig.
I nogle lande kan vi hjælpe med finansiering. Spørg vores sælgere.

  • Ref. nr .: f5078
  • Make: Fiat
  • Model: Multipla
  • År: 1956