Køb din klassiske bil sikkert online | Kontakt os via e-mail eller telefon | På grund af covid-19 regler er vores showroom kun åbent efter aftale

Kundehenvisninger

Hvert år leverer vi hundreder af klassiske biler til tilfredse kunder over hele verden, men især til Holland, Belgien, Tyskland og Frankrig.
Mange af vores kunder deler deres positive oplevelser med ERclassics, som vi er meget stolte af.

På denne side finder du et udvalg af referencer fra ERclassics-kunder fra forskellige lande.
Kundereferencer fra folk, der købte deres klassiske bil hos ERclassics, samt folk, der solgte deres klassiske bil til ERclassics.

Er du en tilfreds kunde hos ERclassics, eller har du nogen klager? Vær venlig at informere os.
Enhver form for feedback er værdsat, vi stræber altid efter at forbedre vores tjenester.

Alle referencer og fotos er samlet fra rigtige kunder. De originale referencer inklusive kundenavn, dato for skrivning og anden relevant information kan ses på anmodning i vores showroom i Waalwijk.

 • Mathias, -

  Ville bare takke dig for din tid og kræfter! Kontakten med dig var en meget behagelig oplevelse.

 • paul, Frankrig

  Leveringen gik rigtig godt og så glad for at have sådan en dejlig person, der bringer bilen over. Helt ærligt ser det perfekt ud for alderen så god som man kan forvente, absolut ingen fortryder at betale en præmie på en Xj-s, når de er i fin stand.

 • Sidney, Holland

  Vi havde en dejlig eftermiddag i dit showroom og kørte hjem med en god følelse. Hav en dejlig aften, og hvem ved, vi ses snart.

 • Bernard , Frankrig

  Tak for leveringen alt var perfekt.

 • Darren og Georgina, Det Forenede Kongerige

  E-typen er ankommet !!! Og på vegne af Georgina og mig kan vi sige, hvor glade og glade vi er over bilen .... den er fantastisk og kører fantastisk. Bare en hurtig e-mail for at sige, hvor imponeret vi var over din klassiske biltransporttjeneste. Du har det bedste udstyr, og den viden, bilen vil blive transporteret sikkert, er en enorm fordel. Vi har brug for en bil, der vender tilbage til lars ved ER efter 1000 km til kontrollen efter fuld restaurering. Tak igen for din professionalisme.

 • Helge, Tyskland

  Spitfire ankom for over en time siden og vil være i garagen indtil torsdag morgen. Tak for dit engagement og din hjælp og den store proces. Din chauffør var virkelig nødt til at gøre meget i de smalle gader! For mig er en drøm, som jeg har opfyldt i 15 år.

 • Yvan , Frankrig

  Jeg har modtaget overførslen svarende til antallet af defekte dæk og mange tak. Mange andre garager ville have været lange og meget vanskelige, og vi ville have endt med at blive vrede. Jeg tror, ​​at Er Classic ikke er en garage som de andre, du er forelsket i smukke biler, og hvis du er som dig, kan du kun opføre dig som du gør. Omkring mig taler jeg meget om dig, og jeg tror, ​​at konsekvenserne ikke varer for længe. Tak igen for din professionalisme, din seriøsitet, din venlighed og din ærlighed.

 • Vincent , Frankrig

  Jeg modtog den perfekte buggy i går som normalt, jeg er meget glad. Tak igen for din professionalisme.

 • Blæst, Finland

  Tak for den meget gode service og pleje af tingene. Fra alt skal du bemærke det høje niveau, som du arbejder på. Overdragelsen af ​​bilen gik meget godt. Så begyndte eventyret. Turen gennem de gode veje i Tyskland var rigtig god. Volvo fungerede rigtig fint. Under bådturen fra Travemunde til Helsinki kom fremmede for at beundre bilen og spørge om den. I Finland gik turen godt, og efter i alt mere end 1000 km var vi hjemme. Hjemmepublikummet var også meget tilfredse med bilens udseende, kvinderne bryr sig ikke meget om andet end former og farver ... Så vi var hjemme efter planen søndag. I dag tog jeg bilens papirer til myndighederne, og ... den finske MOT lykkedes uden fejl eller mangler. Tak igen og held og lykke til dig selv og din virksomhed. Det var en fornøjelse at gøre forretninger med dig!

 • Ludwig, Belgien

  Bestyrelsen for KCCB ønsker at takke dig for den behagelige modtagelse sidste lørdag og muligheden for at slentre rundt blandt alle de smukke biler, som ER Classics har. Dette blev meget værdsat.

 • Garret, Irland

  Min bil ankom, og jeg afhentede den i dag. Jeg er meget tilfreds med det. Jeg håber at håndtere dig igen i fremtiden, tak igen.

 • Pierre , Frankrig

  Jeg har lige modtaget min smukke Spitfire. Jeg er meget glad og glad som barn .. !! Jeg vil gerne takke dig for din professionalisme og venlighed såvel som for din opmærksomhed. Tak igen til dig og alle dine hold -transportør inkluderet- for at lave gode ture i min smukke region. Hilsen.

 • Jeff, Det Forenede Kongerige

  Fremragende fotos! Billederne på undersiden giver mig en meget god fornemmelse for den generelle gode tilstand af undervogn, drivlinje og affjedring. Tak fordi du sendte! Jeg vil gennemgå videoen senere i dag.

 • Jan, Holland

  Jeg har modtaget pengene på min bankkonto. Tak for salget af Topolino og den hurtige håndtering.

 • kristen , Frankrig

  Vi har modtaget BMW Z3 godt. Intet at rapportere. Alt er fint. Tak for dit samarbejde, og hvis du en dag i Nîmes ikke går glip af at besøge os.

 • Frans og Stefien, Holland

  I går MOT-inspektion MG-B, og den gik med glans. Der talte de om ATF-olie. Vi nyder virkelig vores smukke MG. Med dette vejr går vi ofte på turné en gang om ugen. Storslået! Vi laver ture på ca. 300 km.

 • JP, Frankrig

  Alt er lige godt, og jeg takker dig for din hjælp.

 • Camil, Spanien

  Jeg er meget taknemmelig for den behandling, du har givet til enhver tid. Alt er endelig gået godt ved hjælp af din store professionalisme. Jeg håber, at bilen er efter din smag. Tøv ikke med at skrive til mig for spørgsmål om det.

 • Alain, Belgien

  Jeg fik chancen for endelig at køre nogle miles i Porsche, og alt går godt. I går kørte jeg 80 km uden problemer og nød at køre den. Jeg ville gerne takke dig for kundeservice. Jeg vil bestemt anbefale din virksomhed til god eftersalgsservice. Jeg ønsker dig en god weekend.

 • Michaela, Tyskland

  Jeg fældede også et par tårer, da varevognen kom rundt om hjørnet! Nutiden har også rørt os til tårer !!!! Tak skal du have! Tak igen for din store hjælp! Du er fantastisk!!!! Damen til transporten var også meget flot !!!!

 • Winfried, Tyskland

  Alt gik godt, og giulia har indtaget sin plads i garagen. Tak for den gode service og den gode kontakt! Mange hilsner fra Eifel.

 • Rolf, Tyskland

  Vi er meget tilfredse med Spitfire og har siden været i stand til at overbevise min søn om den smukke bil. Tak igen for det meget gode samarbejde om køb af denne smukke bil.

 • Oliver, Tyskland

  MG ankom her sikkert, og jeg er meget glad. Alt gik meget godt, de var meget venlige og alt gik som lovet. Jeg er mere end tilfreds !! Alt det bedste - og jeg kommer helt sikkert tilbage;)

 • Philippe , Frankrig

  Jeg modtog min Mercedes 380 Sl, og jeg er meget tilfreds med den, den er smuk. Det svarer nøjagtigt til beskrivelsen af ​​det. Tak for din fremragende service og din tålmodighed. Jeg anbefaler din virksomhed til mine samlervenner for pålideligheden og kvaliteten af ​​de biler, du sælger.

 • Markus, Tyskland

  Jeg vil gerne takke dig meget for den gode håndtering og service. Levering af billen gik meget godt, og vi er meget tilfredse med køretøjet.

 • Petr, Tjekkiet

  Alt gik meget godt ud med MGA Cabriolet 1960 levering i går aftes til mig. Transportvirksomhedens chauffør var meget forsigtig og munter mand. Bilen er meget flot, og både jeg og min kone kan lide det meget.

 • Pierre , Frankrig

  Bilen er modtaget og er i god stand.

 • Dominique , Frankrig

  Det var med stor glæde, at jeg modtog Jaguaren. Det opfylder fuldt ud mine forventninger og er i meget god stand.

 • C, Frankrig

  Hej, bare en besked, fordi jeg opdager dit websted, bravo hvilket valg af smukke biler og motorcykler Bravo til dine valg held og lykke, og jeg beholder adressen bare i tilfælde! Smukt !!

 • Alain , Frankrig

  Jeg kørte meget godt med den upåklagelige bil.

 • Marjolein, Holland

  Super tilfreds med min bil. Fantastisk service. Meget tilfreds med radioen, højttalerne, hubcaps og det smukke rat. Alt, hvad det har brug for, er sol!

 • Dietmar, Tyskland

  Godkendelsen af ​​E-Type lykkedes i dag. Jeg er glad! Jeg kom lige fra DEKRA og fik foretaget vurderingen af ​​E-typen (til forsikring). Takstmanden var imponeret over kvaliteten af ​​restaureringen! Han havde aldrig set noget lignende! Jeg var meget tilfreds med det!

 • John, Det Forenede Kongerige

  Min kone og jeg vil gerne takke dig for det meget behagelige besøg hos E & RClassics for at købe vores 911 i går. Bilen er nøjagtigt hvad vi ledte efter, og det var en meget behagelig oplevelse at købe den med din professionelle hjælp blandt det enorme udvalg af smukke biler. Giv vores taknemmelighed videre til Ron for hans ekspertise i at hjælpe os med en grundig inspektion af bilen. Tak igen, og vi ønsker dig og dine kolleger held og lykke.

 • Alain, Frankrig

  Overrasket i går aftes ankom MG !! Problemfri levering og køretøj, der lever op til mine forventninger. Tak for din professionalisme og din tilgængelighed. Vi ses snart til det næste køretøj.

 • Jean-Baptiste, Frankrig

  Jeg modtog BMW godt, den er fantastisk! Vi ses snart, håber jeg.

 • Ben, Forenede Stater

  Hej Lars, modtog min bil i dag, og jeg er en tilfreds bilejer. Tak for al din hjælp i købsprocessen. Hvis jeg beslutter at købe en anden bil fra udlandet, vil jeg bede om dig.

 • Leslie, Belgien

  Tak for det hurtige svar på mit spørgsmål. Jeg har modtaget dokumenterne i god orden. Jeg vil også gerne takke virksomheden E&R classics og hr. Lars van Dongen for ekspertvejledningen af ​​os i køb af MG B. Vi var tilstrækkeligt informeret om alle vores spørgsmål og kunne nyde en smuk testkørsel bagefter. Hr. Van Dongen håndterede også den administrative behandling af købet perfekt.

 • Porsche Club Nurburgring, Tyskland

  Tak for den venlige velkomst den 31. august og drinksene. Vores medlemmer kunne lide det meget, meget! Med venlig hilsen fra Nürburgring.

 • Jan en Lizebeth, Holland

  Vi vil gerne takke dig meget for al din indsats. Vi er meget tilfredse med, hvordan alt gik. Vi håber at kunne nyde 2CV i lang tid.

 • NM, Forenede Stater

  Jeg har for nylig haft fornøjelsen at nyde din fantastiske samling af smukke biler. Dit sted er endnu bedre end Disney Land.

 • Elke, Tyskland

  MGB blev godt modtaget af mig !!! Super flot bil! Jeg lejede også en garage. Desværre regn i dag, men det næste forår kommer helt sikkert. Tak for den gode håndtering !!!

 • Stichting Helden van de Zorg, Holland

  Søndag den 6. oktober arrangerede Stichting Helden van de Zorg sin 4. heltetur for plejearbejderne i Vughterstede Woonzorgcentrum Theresia fra Vught. Dels på grund af dit sponsorbidrag var det muligt at indse dette.

 • Henk en Sylvia, Holland

  God aften, hr. Ernst van Kempen. Jeg kan bekræfte, at beløbet for Jeep er krediteret min konto. Jeg vil derfor gerne komplimentere dig for den korrekte gennemførelse af salget. Jeg fandt dette meget behageligt. Håber, at den nye ejer får så meget køreglæde som vi havde med jeepen.

 • OTO Oirschot, Holland

  Mange tak for den fantastiske modtagelse under vores efterårstur den 6. oktober. Vi nød de smukke klassikere og det smukke selskab. På vores side er en video af turen og også nogle optagelser, der er foretaget hos dig. På trods af det dårlige vejr, men takket være dig, var turen en succes med en uventet smuk deltagelse. Held og lykke med din virksomhed og hvem ved indtil en anden gang.

 • Ben, Holland

  Jeg modtog det aftalte beløb i god orden. Tak for det og for al indsatsen for at få tingene gjort. Vi vil sige, at det hele ender godt. Hvis der er brug for noget andet, vil jeg gerne høre det.

 • Bert, Holland

  Jeg har lige modtaget betalingen for Porsche 356 B. Helt inden for den aftalte periode, som det skulle være. Det var en fornøjelse at gøre forretninger med dig og fra nu af en ambassadør for dig.

 • Marcel, Tyskland

  Bilen kom i går, og jeg var virkelig glad. Mange tak, at alt gik godt. Vil anbefale dig når som helst.

 • Thomas, Østrig

  De to klassiske biler ankom i dag, tak igen, alt fungerede perfekt.

 • Dirk, Belgien

  Min Mercedes SL 300 blev leveret i dag. Et stort kompliment til den mand, der leverede det !! Min bil er virkelig en drømmebil. Tak til hele teamet af erclassics og især en stor tak til Lars.

 • Pascal, Frankrig

  Jeg modtog det godt, bilen er okay. Jeg vil prøve bilen, når vejret er bedre. Tak, fordi du vejledte mig gennem dette køb. Jeg har kun komplimenter til dig, og jeg vil anbefale dig. Jeg ønsker dig mange kunder, så dette er din bedste annonce.

 • Hely & Paul, Luxembourg

  Jeg ville bare fortælle dig, at pengene fra vores TR4 var på vores konto i dag. Min kone og jeg vil gerne takke dig for den gode og ærlige håndtering. Vi følte os i gode hænder fra første øjeblik. Det allerbedste for dig og din familie og selvfølgelig for hele E&R teamet.

 • Nico, Tyskland

  Vi nyder hjort meget. Vi har det i vores andet hjem om sommeren, og vi krydser her afslappet gennem Bregenzer-skoven. Tak igen for den perfekte professionelle løsning.

 • Jan, Holland

  Tak for den professionelle måde, du gør dette på!

 • Eric, Forenede Stater

  Jeg håber, at alt er godt. Bilen er STOR !! Jeg modtog den den første maj. Tak igen for sådan en fantastisk bil.

 • Bert, Holland

  Mine komplimenter.

 • Maarten, Holland

  Jeg kan være meget kort om servicen fra ER Classics: fantastisk! For et par uger siden modtog jeg min Fiat 500 Abarth og lavede allerede smukke forlystelser. Hele samarbejdet gik glat og effektivt. Til min næste klassiske bil vil jeg helt sikkert gå i ER klassikere igen!

 • Carl, Frankrig

  Mange tak, fordi du tog dig tid til at besvare mine spørgsmål via denne video! Det er meget professionelt, det er perfekt!

 • Jean-Emile, Frankrig

  Jeg vil gerne takke holdet for at forberede min PORSCHE Boxster og den meget professionelle og charmerende leveringsperson. På trods af bekymringer omkring papirerne i processen svarede M Lagache altid, ikke med det samme klart, men meget professionelt.

 • Maxence, Frankrig

  Jeg vil gerne takke dig for at have modtaget min 404 CAB. Jeg vil især takke Remi, som har vist professionalisme, opmærksomhed og søgen efter løsninger, der tilfredsstiller sin kunde. ER Classic's opmærksomhed og en høj kvalitetsgaranti inden for dette område. Tak igen til hele holdet. En glad kunde.

 • Marnick en Kathleen, Belgien

  Tak for den glatte levering. Aldrig haft sådan en tjeneste, og det mener vi virkelig! Vi kommer bestemt forbi igen.

 • Jordi, Holland

  Tak igen for indsatsen og den fantastiske service! Jeg vil fortælle dig, når det er i. Og selvfølgelig kommer vi forbi en gang, dette vil sandsynligvis være med T1 næste år.

 • Coen, Holland

  Vidunderligt selskab og meget gæstfri! Meget flot forretning og et must at se!

 • Jean-Michel, Frankrig

  Vi ankom ALBI meget godt, min kone er meget tilfreds med MERCEDES, min tillykke snart. Jeg er meget tilfreds med de 3 biler, der blev købt hos dig, MERCEDES 190 SL er smukt i tråd med fotos på siden, vi var imponeret over dit chefværksted og hans team til forberedelse af bilen til vores dør, bil af meget høj professionalisme, anbefaler jeg at købe uden problemer fra ER CLASSIC.

 • paul, Holland

  Jeg hentede bilen i dag. Jeg havde endnu ikke kørt på motorvejen, men jeg nød virkelig det. Overdrive er også perfekt. Med mine tidligere MG'er har jeg kørt 2x 10 år; Jeg forventer også at nyde denne bil i meget lang tid.

 • Andreas & Andrea, Tyskland

  Jeg vil gerne takke dig på denne måde, meget tak for det glatte og ligetil køb af VW cabriolet med vintage licens. Min kone og jeg er begejstrede for veteranbilen, den passer meget godt sammen med vores fortid. Overførslen skete fremragende på trods af stormen denne dag, også støttet af den meget flinke og sympatiske chauffør. Køretøjet er perfekt til mig, og godkendelsen her gik glat på ingen tid takket være den gode forberedelse fra dit firma ..... alt var fantastisk

 • Trevor, New Zealand

  Jeg har lige valgt min bil i dag, og jeg er super tilfreds med den. Bilen ser endnu bedre ud end billederne.

 • Hans, Holland

  Vi vil hermed takke dig for den ekstremt korrekte håndtering af salget af vores Jaguar XK120. Vi kontakter dig igen, når vores FHC er klar til salg om et par måneder.

 • Verdens Cancer Research Fund, Holland

  På denne måde ville jeg personligt takke dig og din organisation for det behagelige og vellykkede samarbejde om MGB-auktionen i december sidste år.

 • Arndt, Tyskland

  Jeg er altid glad for at høre fra dig, og uanset hvor jeg fortæller dig om min MGA, kaldes ERClassics altid meget positivt! Så lidt Essen kan også opleves hver dag. Alt det bedste for hele holdet!

 • Franck, Frankrig

  Jeg vil gerne takke dig for de perfekte forhold, hvor jeg for nylig købte min bil. Min VW Beetle cabriolet 1975 blev leveret i Frankrig af et transportfirma af høj kvalitet. Bilen er perfekt som annonceret. Jeg anbefaler stærkt din virksomhed.

 • Frans og Stefien, Holland

    Modtaget MG-B i dag. Vi er glade for det og håber at nyde det sammen i lang tid. Tak for din service og vejledning! Leveringen af ​​din kollega var også meget korrekt. Vi vil anbefale ER Classics til andre, hvis interesserede !!

 • kristen, Frankrig

  Tak for det. Meget tilfreds med din service, den upåklagelige bil ... og din venlighed. Jeg kan kun anbefale ER Classics.

 • Katrin, Nederlandene

  Sidste september købte jeg denne smukke Volkswagen "Bulli" fra 1975 fra dig. Det var kærlighed ved første øjekast, og jeg er stadig en meget glad driver! Jeg kan ikke vente med at tage det ud på vejen til vores allerførste campingtur. Endnu en gang tak til hele E&R Classics-teamet for din venlige og fremragende kundeservice. Fortsæt det gode arbejde!

 • Gino og Sabine, Belgien

  Vores oprigtige tak for den korrekte levering af vores "oldies" i eftermiddags. Også et stort kompliment til chaufføren, som pænt "parkerede" bilerne og gav den nødvendige forklaring. Endnu en "stor tak" for dette!

 • Claude, Frankrig

  Jeg ville gerne takke dig for det fremragende samarbejde, du gav mig i opløsningen af ​​min MG A.-fil. Jeg må fortælle dig, at jeg ikke går glip af muligheden for at citere og anbefale dit E & R-klassiske websted. I håb om fremtidigt samarbejde byder jeg dig min oprigtige hilsen.

 • Patrick, Frankrig

  Mange tak til dit venlige hold. Triumph GT6 er smuk, og jeg er meget glad for at køre den. Min drøm er nu virkelighed takket være din hjælp.

 • Erich, Tyskland

  Nu er de tre transaktioner (VW Beetle, Renault 4 CV, TR 6) afsluttet, og jeg vil gerne sige, at jeg er meget tilfreds med deres håndtering. Jeg værdsatte især med hvilken omhu og pålidelighed tingene blev håndteret af dig. Rådgivningen / supporten var stor, og jeg var også imponeret over, at du har implementeret alle mine yderligere ønsker så godt i handling. Med et ord kunne alt ikke være gået bedre! E & R har vundet en tilfreds ny kunde.

 • kristen, Tyskland

  Fiat ankom godt i Slesvig. Er virkelig en meget flot bil! Tak for alt og vi ses næste gang.

 • Harley, USA

  Jeg vil have dig til at vide, at jeg modtog bilen i sidste uge !!!! Det er så godt og BEDRE end jeg nogensinde havde forestillet mig, og jeg er så begejstret for at have det faktisk her i lille Tucson AZ. At det er sådan en meget fungerende og speciel BIL er bare fantastisk !! Jeg takker dig ud over ord i al lethed for aftalen og at få det til mig og alle ... Det er virkelig fantastisk. Jeg troede ikke, det ville fungere i starten. Jeg har også fået papirerne og mappen, der kommer fra dig og afsenderen i posten, den kom for et par dage siden. Jeg vil fortsætte med at smadre ros over dig og virksomheden for din professionalisme og oprigtige ønske om at få bilen til mig og få den til at være så god som den syntes !!!! Men simpelthen, tilbage til min enorme "tak" til dig .. og teamet på ER klassikere for en vidunderlig job udført !!!! tak.

 • Wim, Holland

  Jeg ville bare takke dig for den perfekte levering af 2 + 2, transportøren er den perfekte repræsentation for din organisation. Julian leverede en perfekt levering, mine komplimenter !! For mig er E-typen et "middel til" en opdagelsesrejse, der opdager teknologien bag denne amerikanske Jag og møder mennesker under denne rejse.

 • Marc, Tyskland

  Jeg vil gerne takke dig for den kundevenlige måde, jeg er blevet hjulpet på.

 • Jacques, Frankrig

  Vi har lige modtaget Austin Healey, alt er perfekt. Føreren er meget venlig.

 • Umberto, Belgien

  Jeg er tilfreds fra start til slut, jeg håber, at jeg er meget heldig med bilen.

 • Mario, Belgien

  Meget tilfreds, perfekt service!

 • Harald, Tyskland

  Jeg ville bare udtrykke min 100% positive vurdering af din PERFEKTE tjeneste. Jeg købte allerede 2 biler og ville bare sige tak - perfekte biler og fremragende service. Jeg ville altid købe mine klassiske biler hos ERClassics.

 • Jean-Michel, Frankrig

  Jeg har det godt, jeg er meget tilfreds med min triumf TR3, vi lavede ca. 60 km, det er perfekt, det ruller meget godt, og overdrive er perfekt tak igen for dit råd, send venligst kommentaren nedenfor.

 • Juraj, Tjekkiet

  Tak igen, det er meget værdsat.

 • Marc, Tyskland

  Min bil er nu ankommet med mig, og jeg takker alle, jeg kan varmt anbefale ERclassics og især til dig som sælger.

 • Tomassi, Luxembourgh

  Bare en hurtig feed-back efter mit dobbeltkøb. Jeg er meget tilfreds med begge biler, de blev leveret i fremragende orden, fuldt serviceret og kører smukt. Leveringen var upåklagelig, og for at gøre en lang historie kort, vil jeg anbefale ERclassics til enhver gammeldags entusiast for stærkt engagement og servicekvalitet.

 • Åben, Tyskland

  Tak for den venlige og lydhøre samtale. Ford A er nøjagtigt, hvad vi forventede, og vi er meget tilfredse med købet. Tak igen for den fremragende service og den professionelle håndtering.

 • Roel, Holland

  Bilen er bestemt godt præsenteret, og videoen er også perfekt, som du angiver, at den nu venter på den rigtige køber.

 • Bruno, Frankrig

  Bare for at sige, at bilen er ankommet, er jeg virkelig glad for, at den er smuk, helt hvad jeg havde forventet. Tak igen, jeg nød virkelig de udvekslinger, vi havde sammen meget klart og meget Pro.

 • Laurent, Frankrig

  Mustang ankom i går uden problemer. Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde, og din garage vil vende tilbage til dig ved et fremtidigt køb.

 • Stefaan, Belgien

  Bilen blev leveret pænt i eftermiddags, og jeg er lige færdig med en omfattende testkørsel. Han kører fremragende. Mange tak for den fremragende service, og vi ønsker dig og hele besætningen gode dage!

 • Cynthia & Rutger, Belgien

  Vi har modtaget vores Jaguar sidste onsdag og vil gerne meddele dig, at leveringspersonen var meget professionel og hjælpsom. Bilen ser fin ud, og vi ser frem til at køre meget.

 • Jacques & Annik, Frankrig

  Søndag gik vi til et veteranbilmøde i Lanvollon. Af de 100 udstillede biler var vores Austin healey den mest succesrige. Folk blev forbløffet over kvaliteten af ​​restaureringen af ​​bilen, endnu en gang tillykke. Vi mødte en person, der bor i Pludual, og som købte dig en MGB for 5 år siden; han er også meget tilfreds.

 • Stef, Belgien

  Jeg vil gerne takke hele holdet og især David for indsatsen for at gøre vores E-type klar til weekenden! En førsteklasses oplevelse, der sjældent ses og værdsættes af os og helt sikkert vil blive videreført.

 • Michel, Frankrig

  Jaguaren er ankommet. Chaufføren er fantastisk, han lagde endda bilen i min garage. Jeg er meget glad, fordi du gjorde et meget godt stykke arbejde med denne bil, og leveringen var upåklagelig og til tiden. Min næste bil vil blive købt hos dig.

 • Michel, Frankrig

  Jeg er allerede kunde derhjemme, da jeg sidste år har købt en MG TF, som jeg er meget tilfreds med. Jeg arrangerer et minirally for 6 Oldtimers af venner, der besøger tulipanerne i Keukenhof omkring 20. april 2019. Jeg har forestille mig, at jeg stopper derhjemme om morgenen til et besøg (hvis muligt guidet) på fransk. Det vil være muligt. Vi har selvfølgelig hele tiden til at definere dato og organisation. Mine venskaber.

 • JC, Belgien

  Tak for din e-mail og for de to håndtag. Jeg er meget tilfreds med din venlighed og din professionalisme. Jeg kan ikke sige nok gode ting om din virksomhed.

 • Robert & Sabine, Tyskland

  Vi var meget imponeret over kvaliteten og udvælgelsen i dit hjem. Du er også en meget kompetent samtalepartner i hukommelsen.

 • Daniel, Frankrig

  vi kom hjem ad vejen søndag uden problemer. Bilen fungerer godt. Tak for billedet, god opmærksomhed. Det er en fornøjelse at se dig igen

 • fransk, Holland

  For nylig byttede min unge timer til en Aston Martin. Hele processen har været meget behagelig.

 • Burkhard, Tyskland

  Vi var i Waalwijk sidste søndag og kiggede på den imponerende veteranbiludstilling. Der var vi meget venlige af Lars mod Dongen modtaget. Selvom vi var der inden de officielle åbningstider, men stadig fik en kaffe tilbudt. Lars viste os hele udstillingen, var meget høflig og aldrig påtrængende. Så jeg besluttede spontant at købe. Kompliceret min MG blev taget som betaling. Jeg følte mig aldrig overopladet og glædede mig til min (nye) bil. Min tak er til ER og især Lars v. Dongen.

 • George, Ungarn

  Har lige modtaget bilen i aftes ... I enkle ord ELSKER DET LIGE! Mange tak, hvis jeg nogensinde køber en anden bil, vil din virksomhed bestemt være min første mulighed.

 • Lewis, Canada

  Jeg vil bare lykønske ejerne af virksomheden og en særlig godt klaret til de mennesker, der laver det fotografiske arbejde på dit websted. Når tiden er inde, er jeg tilbage til et mere seriøst blik.

 • Volker, Tyskland

  MGA blev leveret i morges, alt det bedste.

 • Christophe, Belgien

  Bilen er her, og den er fantastisk! Tak igen!

 • kristen, Tyskland

  Bilen ankom godt, alt er perfekt. Jeg kunne straks registrere bilen med papirerne, alt fungerede rigtig godt! Tak igen!

 • Keith, Luxembourgh

  Jag er ankommet og ser fabelagtig ud. Din leverings fyr var strålende og tog stor omhu med aflæsningen, en rigtig professionel. Alt ser ud til at være i orden, og jeg har det forsikret klar til registrering i næste uge. I mellemtiden en stor tak til dig og dit team for en meget glat transaktion.

 • Jean-Claude, Belgien

  Jeg er meget tilfreds med din venlighed og din professionalisme. Jeg kan ikke sige nok gode ting om din virksomhed.

 • Arndt, Tyskland

  Alt gik meget godt, og jeg er meget tilfreds. Da du har en meget flink, kompetent medarbejder .... mine tillykke.

 • Jean, Tyskland

  Vi har modtaget TR6 i går. Hvilken dejlig og perfekt bil. Alle her stoppede straks med at arbejde for at se bilen. Hvad kan jeg fortælle dig om kvaliteten af ​​tjenesten og leveringsbetingelserne. Du er simpelthen den bedste!

 • Birgit & Andreas, Tyskland

  For to år siden købte vi en grå Morgan plus 4 firesæder fra dit firma. Indtil videre er vi meget tilfredse med denne bil og passerede straks den tyske MOT (TÜV). Mange tak fra Rein-familien.

 • Lennart, Sverige

  Besøget i dit showroom og workshop var meget interessant.

 • Patrick, Tyskland

  Mange tak for den overlegne service og for at sende mig bogen.

 • Jurgen, Tyskland

  Tak for alle, især det gode forhold til salgsforretningen til min Triumph TR6.

 • Carl, Belgien

  Jeg modtog bilen i morges. Tak begge for den hjælp, du gav med at finde den rigtige bil, og for at have ført mig igennem processen med at købe den. Tak også til din leveringschauffør for at have ført mig gennem kontrolelementerne i morges.

 • Xerxes, Spanien

  Jeg modtog bilen i går. Tom, transport fyren, var fremragende, perfekt timing, bilen ankom med individualiseret transport. Tom tog bilen ud af traileren ud i haven. Jeg ville takke ER Classics-teamet for den gode service, men jeg vil også anbefale Tom som transportør, for han har leveret en fremragende service.

 • Mary & Rene, Holland

  TR klarer sig godt. Tak igen for dine tjenester.

 • Jaspis, Holland

  Det er godt at vide, at S-typen sælges så hurtigt! Jeg forventede ikke, at dette skulle ske, og jeg antager, at du heller ikke gjorde det. Jeg oplevede din tjeneste som meget glad og korrekt. Tak!

 • Pascal, Frankrig

  Tak for dit svar, da jeg kun har gode minder om vores transation. Tak.

 • Jean-Michel, Frankrig

  Den 26. december købte jeg en 1965 Triumph spitfire MK 1. Vi er meget tilfredse med købet og oplevede ingen problemer med bilen.

 • Thijs, Holland

  Alle dine biler præsenteres pænt udført af dine nøjagtige og høflige medarbejdere.

 • Leon, Holland

  Mange tak, fremragende service du har. Det beviser, hvad jeg kunne lide under købsprocessen af ​​bilen, et firma, der værdsætter sine kunder, selv efter at du har købt en bil.

 • Lan, USA

  Lancia Aurelia B21 ankom til Long Beach og ventede snart på US Custom inspektion og frigivelse. Dette er den anden bil købt fra din virksomhed og også i udlandet. Disse biler har brug for meget af din hjælp. Ved at benytte lejligheden vil jeg gerne takke dig for dit konstruktive samarbejde og ser frem til at have mange flere frugtbare forholdsforretninger sammen i fremtiden.

 • Jean & Annick, Frankrig

  Mange tak for din meget professionelle service, som også tæller for din kollega, der leverede bilen. Bilen er super, og alt som vi havde aftalt, det er en fornøjelse at arbejde under disse forhold, ærligt.

 • Claus, Tyskland

  Mange tak, kommunikation med dig er bare perfekt!

 • DK Engineering, DK Engineering

  Tak for en fremragende gendannelse af den originale specifikation.

 • Harry, Holland

  I 2016 har jeg købt en smukt restaureret 1968 Mercedes 250 SL (Pagode) hos ER Classics. Selv et år efter leveringen behandler de dig stadig ikke som en 'done deal', men tilbyder deres gode service. Dette giver dig en følelse af, at du virkelig bliver taget hånd om som kunde. Tommelfinger op for både det altid venlige salg som servicemedarbejdere hos ER Classics i Waalwijk.

 • Jean Michel, Frankrig

  Vi ankom godt med Triumph. Hun ser virkelig spektakulær ud, tak for din gæstfrihed. Min ven vil helt sikkert være en fremtidig kunde, han var imponeret.

 • Harald, Tyskland

  Mange tak for din besked, bilen er leveret, og alt ser perfekt ud! Mange tak igen, og jeg ønsker dig en god jul.

 • Andre & Petra, Tyskland

  Mange tak for det problemfri køb og levering af vores VW T2A '71.

 • ÅbenHolland

  Mange tak for leveringen af ​​MK2, inklusive alle de nødvendige dokumenter. Også en stor tak for den gode service i de sidste uger.

 • Nick, Grækenland

  Mange tak for dit svar. Årsagen til, at jeg kontaktede dig, er, at jeg ser, at E&R classic gør et storslået job.

 • BartHolland

  Jeg vil gerne fortælle dig, at Caterham er fremragende. Det er selvfølgelig indlysende :-)

 • Tim, Tyskland

  Jeg vil gerne takke dig meget for al din indsats, når du køber Volvo P 1800. Jeg er stadig meget glad for, at det gik godt. Jeg har lavet flere fornøjelsesture med bilen. Både bilens indvendige og udvendige er fantastisk at se, og at køre det er som en drøm. Mange tak for alt. Jeg vil bestemt besøge dig igen.

 • Michael & Angela, Tyskland

  Vi vil gerne takke igen - især din kollega Lard van Dongen, for den service, vi fik leveret. Vi modtog en varm og stor velkomst. Vi ville være glade for at besøge dit showroom igen.

 • Ton & CecileHolland

  Særlig tak for den sendte fotoreport, utrolig god fotoserie !!! Komplimenter! meget professionel.

 • MartinHolland

  Jeg vil gerne takke dig for den professionelle, hurtige og pæne løsning på salget af min Volvo 544. Jeg modtog forsendelsesbeløbet i sidste uge som lovet.

 • Lan, USA

  I går modtog jeg godt Saab 93 og Citroen DS19, begge biler i god stand. Saab 93 er en super fantastisk bil at have til min samling. Jeg elsker det virkelig. Jeg vil gerne sætte pris på dine hjælpearrangementer for begge biler med mange ting i Citroen bagagerummet. Tak igen for alt og håber du har en god forretning.

 • Philippe, Belgien

  Jeg modtog min bil på fredag ​​og sidste søndag havde jeg mulighed for at køre bilen søndag: en solskinsdag; Perfekt! Bilen er sund og robust, og vedligeholdelses hæfte viser, at bilen var i hænderne på fans af gamle mekanikere. Tak for den perfekte service: perfekt levering, detaljeret forklaring og brugerdefinerede dokumenter og MOT.

 • Klaus, Tyskland

  Selv uger efter at jeg købte den grønne TR4A IRS, er jeg stadig meget tilfreds. Jeg ændrede kun nogle små ting, men bilen blev lavet TOP af ER Classics. Tak igen til dig og dit TEAM.

 • Jean-Francois, Belgien

  En lille note for at fortælle dig, at vi endelig kunne køre vores Studebaker Hawk GT efter en streng vinter og alt gik godt: Bilstart, kører, bremser, har en god vejbarhed og er behagelig at køre. Så jeg er stadig meget tilfreds med mit køb og din service, og jeg kommer igen for at se på de amerikanske biler i dit showroom! Nu skal jeg forbedre denne bil i henhold til den originale 1963-model.

 • Claude & Nelly, Frankrig

  Vi vil gerne takke dig for bilen, den ankom i dag (onsdag) tidligt om eftermiddagen, bilen er perfekt .. For to dage siden modtog vi dokumenterne, alt gik godt.

 • Jean Michel, Frankrig

  Tillykke til ER Classics-teamet og specielt til Mr. v. Kempen for den fremragende franske. Spitfire er nøjagtig den samme som på billederne. Levering var perfekt, bilen er i upåklagelig stand. Bestemt, mit næste køb vil være hos ER CLassics, igen tak.

 • Naoki, Japan

  Autobianchi fra dig er ankommet sikkert.

 • Joseph, Malta

  Min ven hentede bilen og dens i garagen i mit hjem på Malta. De fortalte mig, at det er i fin stand, og de er vanvittige over det.

 • Simen, Norge

  Den norske told var imponeret over bilen, og det var let at bringe bilen igennem med alle de rigtige papirer. Jeg vil benytte lejligheden til at takke dig og dine kolleger for al din gæstfrihed, når vi kom til dit showroom (begge gange). Jeg kan ikke tænke på noget andet sted, jeg har oplevet så god kundeservice.

 • Wolfgang, Tyskland

  Mange tak for leveringen af ​​MGB uden problemer - bilen er fantastisk, min kone glad.

 • MartinHolland

  Igen mine komplimenter for det specielle hurtige salg af min Volvo 544. Takket være professionaliteten hos de ansatte i ER Classics og den smukke fotoreport og video, de lavede, blev dette salg realiseret.

 • Luc, Belgien

  Tak igen for den varme velkomst og den private quide-tur med nyttige tip fra i går formiddag! Kan vi gøre dette til en årlig aftale?

 • Heinz, Østrig

  Sent, men så igen, har jeg modtaget triumfen den 25. april med fuld tilfredshed. Jeg vil gerne takke jer alle sammen.

 • Wesley, Belgien

  Jeg vil takke E&R for den fremragende og mest af alt hurtige service. Jeg har testkørt Beelte, og alt er godt. Det er en af ​​grundene til, at folk vælger en kompagni med et godt omdømme, tak for det.

 • Emiel, Belgien

  Mange tak for den hurtige indblanding og service. Forresten var personalet meget venligt.

 • Peter, Tyskland

  Et stort kompliment, gode billeder, god restaurering. Når jeg har mere tid, kommer jeg og besøger dig i Holland.

 • Jens, Tyskland

  Fantastisk, mange tak! Meget professionel support og en ærlig forretningsindstilling.

 • Klaus, Tyskland

  Alt gik godt. 1 time efter levering havde bilen sit registreringsnummer. alle, som jeg viste min drøm, var begejstrede, tak igen.

 • Jean-Francois, Frankrig

  En lille besked for at fortælle dig, at leveringen af ​​Studebaker gik godt og på det rigtige tidspunkt. Jeg var også meget tilfreds med den fyr, der trak bilen til garagen og fortalte os, hvordan vi skulle håndtere bilen. Vi lykønsker dig.

 • Roland og Hedy, Luxembourg

  En tak fra Luxembourg, og vi ønsker dig en smuk ferie.

 • Pierre, Spanien

  Jeg vil gerne takke ER Classics-teamet for den hurtige levering af min Austin Healey. Min bil ankom i perfekt stand. Mange tak igen, og jeg håber, det var det første køb af mange.

 • Stu, USA

  Brandbilen ankom ... JEG ELSKER DET !!! Mange tak for den gode forretning.

 • Didier, Frankrig

  Vi har modtaget bilen meget godt tirsdag den 19. juli, den er fantastisk.

 • Mient, Holland

  Min Volvo P1800E var allerede blevet meget godt restaureret; de stadig tilstedeværende punkter blev udført på en fantastisk måde i deres egen garage takket være sælgeren og garage-chefen.

 • Fanny, Holland

  Vi er de stolte ejere af denne smukke Citroën HY Camper, E & R tak for den gode service!

 • Thomas, Tyskland

  Tak igen for den smukke bil.

 • Igor, Belgien

  Vi er meget tilfredse med bilen. Komplimenter til dig for servicen og til chaufføren, der leverede bilen.

 • Åben, Belgien

  I flere måneder ejer vi vores MG, og jeg må sige, at jeg aldrig har fortrydet dette køb i et sekund. De sidste par uger har vi nydt vores Maggy meget. Ja, vi gav bilen et navn med am og g i.

 • Eric, Holland

  På grund af en sygdom måtte jeg sælge min nyligt restaurerede MGB. Jeg vil takke teamet fra ER Classics for den korrekte måde, hvorpå salget gik, og vil anbefale din virksomhed til alle mine overtagelser i klassiske bilers verden.

 • Joachim, Tyskland

  Du har gjort min dag i går, og hvert minut vil jeg drive skønheden! MANGE TAK!!!!!!!!!!!!!! Vi ses i Stuttgart næste weekend, alt det bedste og nyd weekenden (JEG VIL !!!!!!!!!!!!)

 • Hartmut, Tyskland

  Det gør mig meget glad, hvorfor? Fordi jeg besøgte din virksomhed for et par måneder siden, og jeg og min ven var meget begejstrede for tilstanden på de viste biler. Så kiggede vi rundt i værkstedet. Du er ganske åben om alle ting, intet er skjult. Vi så dig arbejde godt og grundigt. Tillykke - meget godt !!

 • Stefan, Belgien

  Jeg var hos dig for nylig, og det var et behageligt bekendtskab. Sælgerne var meget venlige.

 • Aksel, Østrig

  Hej Holland. Alt gik meget godt. Dejlig chauffør, god kommunikation, bil i garagen, rigtig sej !!

 • Eliane, Belgien

  Alt gik meget godt, og vi vil gerne takke dig. Her er nogle fotos af ankomsten af ​​min lille 4CV og overdragelsen af ​​nøglerne. Din chauffør var meget sympa !!

 • Herbert, Tyskland

  Pengene er ankommet. Tak for al indsatsen. Igen var det meget behageligt at arbejde med E&R.

 • Jacob, Holland

  Tak fordi du solgte min Triumph TR6 så hurtigt og den glatte proces. Det var dejligt at handle med dig.

 • Leif, Danmark

  Bilen er ankommet til min adresse i morges nøjagtigt som du sagde, hvordan det ville være. Det var en fornøjelse at gøre forretninger med dig.

 • Bernard, Frankrig

  Daimler blev leveret hos mig i går aftes uden problemer.

 • Roland, Tyskland

  I dag modtog jeg de 2 biler, jeg købte hos din virksomhed. Jeg er meget tilfreds, bilernes tilstand er som du beskrev dem. Jeg ser frem til at gøre forretninger med dig igen.

 • paul, UK

  Hej, modtog min MGA ok. Mange tak, jeg er meget tilfreds med mit køb.

 • Toke, Ungarn

  Jeg vil bare fortælle dig, at jeg er virkelig tilfreds med min nye Citroen! Det var en stor fornøjelse at gøre forretninger med dig.

 • Mickael, Frankrig

  Hej Ernest, jeg har modtaget min Triumph i god stand. Hun er smuk, og jeg er meget tilfreds. Tak igen for din oprigtighed og venlighed.

 • Michael, Tyskland

  Alt gik godt med transporten af ​​min Triumph TR6. Jeg ser frem til at nyde at køre denne smukke bil.

 • John og Carol, Rumænien

  Vi kørte 1600 km for at komme tilbage i Rumænien, bilen klarede sig meget godt.

 • Kenneth, Holland

  Tak igen, jeg er meget tilfreds med bilen.

 • Antoine, Frankrig

  Jeg har modtaget Volvo P1800 i god stand og vil takke dig. Jeg er meget tilfreds og har anbefalet dig til en ven, der ønsker at købe en klassisk bil.

 • Silvan, Frankrig

  I slutningen af ​​august 2012 købte jeg en Morris Mino 1000. Han kører godt, og jeg er meget tilfreds med den.

 • Marcel, Holland

  Jeg vil gerne takke dig meget for din professionalisme ved salget af min Triumph TR4A i december.

 • Michel, Frankrig

  Leveringen af ​​Triumph TR4 gik perfekt. Tak skal du have.

 • Eric, Holland

  Jeg vil gerne takke dig og dine kolleger for din indsats ved salget af Porsche 911S Targa 1973.

 • Seriøst, Østrig

  Tidligt i morges er triumfen ankommet. Tak til dig og dit team for indsatsen.

 • Silvan, Frankrig

  Jeg modtog køretøjet godt i eftermiddags. Alt gik godt. Leverandøren var meget venlig og professionel. Tak for alt.

 • Alexandre og Nathalie, Frankrig

  Tak til dit team for min drøm.

 • Pierre, Frankrig

  Hej, Triumph TR6 blev leveret, transport gik godt, en meget smuk bil, tak! Vi ses snart.

 • Joachim, Østrig

  Jeg valgte at hente min MGB GT og kørte den helt tilbage til Østrig uden problemer. En stor tak til hele holdet for at gøre alt så let. Jeg kan bestemt anbefale ER-Classics!

 • Sam, UK

  Modtog Porsche 912 i dag. Præcis hvad vi forventede. Mange tak.

 • Richard, Holland

  Jeg vil gerne takke dig for den måde, det hele gik godt ved at sælge min Volvo 1800S. Pengene blev lagt på min konto i dag. Jeg vil bestemt anbefale din virksomhed til mine venner, når de vil sælge deres Oldtimer. Vi ses måske snart.

 • Paul, Portugal

  Bilen er ankommet i går aftes :-) Motoren startede med det samme, og selvom det regnede kraftigt, tog jeg en lille tur rundt i huset med min søn. Mange tak.

 • Jack, Holland

  Jeg ville have dig til at vide, at alt gik over forventning. Den eneste mindre ting var, at med den smukke vejr måtte jeg efterlade cabrioen hos dig. Jeg har en god fornemmelse af at gøre forretning med dig, og jeg vil bestemt anbefale dig.

 • Adrien, Frankrig

  Bekræfter ankomsten af ​​min MGB Blue 1974. Mange tak, det er en rigtig god bil, og jeg er meget tilfreds med den.

 • Jos, Holland

  For ca. 2 måneder siden stødte jeg på ER-klassikere på et Oldtimer Forum. Sidste uge var jeg i nærheden af ​​Waalwijk, og jeg besluttede at kigge mig rundt. Sikke et vidunderligt showroom med fabelagtige Oldtimers !!

 • Nick, Spanien

  Vi ankom sikkert i Mallorca. Mange tak for at forberede bilen så godt.

 • Tom, UK

  MGA er i fremragende stand, tak fyrene!

 • Marc, Tyskland

  Mange tak for den gode aftale (Spitfire green). Det var en behagelig rejse tilbage til Tyskland.

 • Laurent, Frankrig

  Mange tak for købet og leveringen, køretøjet er fantastisk! God effektivitet i din virksomheds transport og sikkerhed.

 • Gonzalo, Spanien

  Bilen ankom i perfekt stand i går. Mange tak, god service!

 • Daniel og Nicole, Belgien

  I dag er MGB ankommet i god orden til sit nye hjem. Vi vil gerne takke dig igen for den varme velkomst og den gode service. Tak for at hjælpe med at gøre mine drømme til virkelighed.

 • Michael, Tyskland

  Jeg vil gerne takke dig igen for den varme velkomst i Waalwijk og den fantastiske bil.

 • Dario, Tyskland

  Jeg vil gerne takke dig for den gode måde, min Ford Mustang blev overført på. Det hele gik godt. Jeg ønsker dig alt det bedste for fremtiden, og jeg vil anbefale dig til andre.

 • Francois, Frankrig

  Det har været et par år, hvor jeg købte min MGB hos ERclassics. Jeg var meget tilfreds med tjenesten, så jeg kontakter dig igen.

 • Åben, Tyskland

  MGB leveret af dig er godkendt og fungerer godt. Mange tak for den gode service.

 • Marc, Frankrig

  En god og sikker rejse til Paris med MGB. Store!

 • Mærke, North Carolina, USA

  Virkelig imponeret over kvaliteten af ​​arbejdet. Tak gutter. Jeg tæller dage før levering som et barn før jul!

 • Sean, UK

  Lastbilen ankom i går. Tak, hun er fantastisk.

 • Bruno, Frankrig

  Jeg købte en MGB 71 for et par måneder siden, det var min første klassiske bil. Først kørte jeg kun korte afstande, men nu kører jeg MGB hver uge og bruger det også til lange afstande. Tak!

 • Jean-Pascal, Chile

  Jeg ville have dig til at vide, at jeg allerede havde masser af sjov ved at køre dette køretøj, tak. Jeg takker dig for din professionalisme og håber at gøre forretninger igen.

 • Fernanda, Italien

  Jeg er meget glad for at kunne meddele Dem, at Isetta blev leveret i går eftermiddag. Det var en stor fornøjelse at gøre forretninger med dig, og hvis jeg nogensinde vil være på udkig efter en "ny" gammel klassisk bil igen, ved jeg, hvor jeg skal gå først.

 • Roland, Frankrig

  Bilen blev leveret og ankom uden skader. Jeg takker også for service og kommunikation.

 • Olivia og Michel, Frankrig

  MGA ankom godt og kører godt. Jeg vil gerne takke dig for installationen af ​​varmesystemet og de 2 spoilere. Jeg vil anbefale din virksomhed til andre, der er på udkig efter en klassisk bil på grund af bilernes kvalitet og meget vigtigt for servicen efter købet. Thansk meget for dit team.

 • Wolfgang, Tyskland

  Harley Davidson er ankommet godt. Bilens tilstand er som forventet. Jeg er meget tilfreds. Jeg vil gerne takke dig for din professionelle og behagelige proces med købet.

 • paul, Frankrig

  Jeg vil gerne takke dig, fordi du tog dig tid til at hjælpe mig i dag. Jeg har det meget godt med bilen efter min samtale med Ron. Fantastisk showroom og et fantastisk team af mennesker!

 • Alain, Frankrig

  Min MGA er registreret i Frankrig, og jeg er meget tilfreds med det. Vi ses snart og har godt salg!

 • Michel, Frankrig

  Bilen blev leveret i eftermiddags og alt gik godt. Tak for effektiviteten. Måske mødes vi igen til en anden bil?

 • Emmanuel, Frankrig

  Jeg modtog bilen i god stand, og jeg er meget tilfreds. Meget god levering.

 • Sebastian, Tyskland

  Lidt sent, men jeg vil takke dig for den problemfri håndtering og levering af Triumph GT6.

 • Julian, Belgien

  En lille note til at fortælle dig, at bilen har kørt meget godt fra Holland til Belgien uden problemer. Tak igen for alt og især for den varme velkomst under vores besøg hos dig.

 • Alain, Frankrig

  Jeg har modtaget MGB i god stand, som forventet. Din leverandør er meget sympatisk.

 • Eugene, Frankrig

  Leveringen gik meget godt. Leverandøren var til tiden og rakte mig de nødvendige papirer. Tak.

 • Bert, Holland

  190SL viste sig godt! Tak!

 • David, Belgien

  Tak for leveringen og komplimenter til sædefabrikanten! Gå videre til det næste!

 • Charles, Frankrig

  Tak for den dejlige Triumph Spitfire MK3, jeg købte i november sidste år. Jeg anbefaler ER-klassikere til alle, der leder efter en klassisk bil.

 • Dirk, Tyskland

  Bilen er ankommet sikkert, og indtil videre er jeg tilfreds.

 • Peter, Tyskland

  Med stor glæde modtog jeg MG i går. Tak og venlige hilsner.

 • Thomas, Italien

  MGA ankom i morges ... Mange tak !!!

 • Marie, Frankrig

  Tak for at få en af ​​mine drømme til at komme igennem.

 • Patrick, Frankrig

  Karmann Ghia ankommer godt i går. Tak til dig og hele teamet.

 • Adriano, Luxembourg

  Stag er ankommet godt, og jeg er meget glad for, at han udholdt prøverne. En tak til hele holdet.

 • Sylvie og Pierre, Belgien

  Tak for dit råd. Vi er meget tilfredse med din service. Vi ses til vores næste køb!

 • Oliver, Tyskland

  Bilen er ankommet godt. Motoren kører, og arbejdet kan komme i gang. Tak for den glatte proces.

 • Guy, Frankrig

  Vi modtog bilen onsdag og er meget tilfredse med den. Alt er ok, og forhåbentlig vil vi nyde at køre landskabet med vores nye bil!

 • Hermann, Tyskland

  Tak for denne fantastiske bil. Motoren kører fint og er meget kraftig.

 • Steve, UK

  Ville bare takke dig for mg! Transporten gik godt, chaufføren og Antoine var meget hjælpsomme.

 • Dehmer, Tyskland

  Bilen er ankommet. Alt gik godt. Frogeye er som vi forventede det, og transporten gik også godt.

 • Ivan, Belgien

  Testen af ​​MGB-coupéen er ok, tak!

 • Geurdie og Safano, Holland

  Jeg ville fortælle dig, at Studebaker ser meget smuk ud på billederne. Vores komplimenter for fotokompetencer.

 • Eddy, Belgien

  Mange tak! Transport ankom til tiden.

 • Karl, UK

  Bare for at fortælle dig, at Peugeot blev modtaget i god orden og lige har bestået den britiske motinspektion, tak for at gøre hele processen glat og problemfri.

 • Kærlighed, Frankrig

  Audi TT blev leveret i dag. Det er i perfekt stand.