filtre

27. april (Kongens Dag) UDSTILLINGSVÆRELSE LUKKET - 1. maj (Arbejdernes dag) UDSTILLINGSROOM ÅBENT - Søndag 5. maj EKSTRA ÅBENT (10-00)
Sorter stigende

Leder du efter en Volvo?

Tilmeld dig, så fortæller vi dig, hvornår den er tilgængelig

Vi køber din Volvo!

Har du en Volvo, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager

Kontakt

Din Volvo-specialist
Volvo

Volvo klassisk bil til salg hos ER Classics

Køber en Volvo klassisk bil hos ER Classics

Planlægger du at købe en klassisk Volvo? Så er du kommet til det rigtige sted hos ERclassics. Vi tilbyder højkvalitets Volvo klassiske biler såsom Volvo Amazon, P1800, 240, 242, 245, T5R, Duett og PV544. Uanset om du skal på ferie med din Volvo eller en dag ved kysten med familien, finder du hos os den klassiker, der passer til dig.

Klassiske Volvo-biler af høj kvalitet

De klassiske Volvo-biler, som vi tilbyder, er ofte omfattende restaurerede og af høj kvalitet, både optisk og teknisk. Hver bil bliver vurderet til 125 point af en af ​​vores egne mekanikere. Vi er også specialiseret i registrering og eftersyn og transport til din hoveddør er mulig.

Den rigtige Volvo klassiske bil til dig

Alle har sin egen grund til at købe en klassisk Volvo-bil. Uanset hvad din grund er, gør vi hos ERclassics alt, hvad vi kan for at vejlede dig bedst muligt i denne proces. Vi har en omfattende hjemmeside med en fotoreportage af hver klassisk Volvo, 360 graders indvendige og udvendige billeder, en video og baggrundsinformation. Kunne du tænke dig at vide mere om at købe en klassisk Volvo? Så er vores klassiske bileksperter klar til dig.

Vil du hellere besøge vores showroom i Waalwijk, Holland for at se vores Volvoer? Dette er selvfølgelig også muligt. Vores klassiske bileksperter står klar til at give dig gratis rådgivning.

Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler

ERclassics har været specialiseret i salg af Volvo klassiske biler siden 2008. Køber du din næste klassiske bil hos Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler?

Byt eller sælg din klassiske Volvo

Udover at du kan købe Volvo klassiske biler hos ER Classics, er der også muligheder for salg eller for at bytte din egen klassiske bil. Ønsker du mere information om mulighederne, så kontakt en af ​​vores sælgere.