filtre

30. maj (Corpus Christi) SHOWROOM ÅBENT - Søndag 2. juni BILER & KAFFE og SHOWROOM EKSTRA ÅBENT (10:00-14:00)
Sorter stigende

Leder du efter en Fiat?

Tilmeld dig, så fortæller vi dig, hvornår den er tilgængelig

Vi køber din Fiat!

Har du en Fiat, og du vil sælge? Kontakt os. Vi leder altid efter klassiske biler, der kan tilføjes til vores lager

Kontakt

Fiat Auktion

Se vores online Fiat klassisk bil auktion. En ny auktion hver 2. uge. Fra og for vores kunder.

Se vores auktion

Din Fiat-specialist
Fiat

Fiat klassisk bil til salg hos ER Classics

Køb af en Fiat klassisk bil hos ER Classics
At købe en klassisk Fiat er et særligt øjeblik, som vi hos ERclassics gerne støtter dig med. Du finder klassiske Fiat af høj kvalitet som Fiat 500, 600, 850, Edderkop eller for eksempel Topolinoen. Uanset hvad dit mål er at købe en klassisk Fiat-bil, køre rundt i landsbyen eller tage til kysten, så finder du hos ERclassics den Fiat, der passer præcis til dig.

Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler
Når du skal købe en klassisk Fiat, guider vi dig før, under og efter købsprocessen. Vi har været specialiseret i salg af clasi-biler og youngtimers siden 2008 og bruger vores mangeårige ekspertise til at finde din drømmebil. Køber du din næste klassiske bil hos ER Classics, Europas nummer 1 online klassiske bilforhandler?

Køb den rigtige Fiat-klassiker
Det er naturligvis vigtigt, at du vælger den Fiat, der passer dig bedst, og som opfylder dine ønsker. Vores klassiske bileksperter kan rådgive dig som ingen andre på dette område. På vores hjemmeside finder du en omfattende fotoreportage, 360 graders billeder af interiør og eksteriør, en video og baggrundsinformation. Hvis du foretrækker at besøge vores showroom i Waalwijk, Holland, er det selvfølgelig også muligt.

Klassiske Fiat biler af høj kvalitet til salg
Hos E&R Classics tilbyder vi kun klassiske Fiat-biler af høj kvalitet, som ofte er blevet omfattende restaureret og kontrolleret af vores eget værksted. Vi er også specialiserede i registrering og inspektioner og verdensomspændende transport til din dør er mulig.

Byt eller sælg din klassiske Fiat
Udover salg af Fiat klassiske biler kan du også kontakte ERclassics for salg eller bytte af din egen klassiker. Vil du have mere information om handel med eller salg af din klassiske Fiat?
Kontakt venligst en af ​​vores sælgere.